EN LITEN FÖDELSEDAGSFILM

 en liten födelsedagsfilm

Hej kompis! Idag fyller den här bloggen TRE år vilket ju är heltokigt. Känns både knasigt att jag hunnit blogga på tre ställen sen dess (blogg.se, metro mode och så här då), lärt känna så många andra bloggare och fått så fin kontakt med dig som läser.  Är du nyfiken på hur min vardag såg ut då, för tre år sedan, gjorde jag ett inlägg om det som du hittar HÄR.

 

 

Nu ser dagarna lite annorlunda ut och i fredags, när jag fyllde 28, passade jag på att spela in små snuttar med hjälp av appen 1 second everyday. Såhär ↑ blev den.


Sammanfattning:
 En lugn födelsedag med lite jobb, massa familjegos, en grå promenad, paket, en ny nål till skivspelaren (= dans!), bebiskräk i håret, sol på himlen, hemmagjord pizza och ännu mer familjegos<3

 

 

Vill du se min födelsedagsfilm från när jag fyllde 27 hittar du den HÄR.

 

 

18 kommentarer Lägg till din
  1. Alltså den där appen verkar ju hur kul som helst. Det är andra gången på två dagar jag ser filmer gjorda med den. Tänk att man kan missa något helt och sen plötsligt ser man det överallt. Nu måste ju jag också testa såklart.

    Vilken fin dag du fick!

  2. Alltså åh tycker om dessa 1 sekunders videosarna! Kommer ihåg att du la ut en i sommars om jag inte minns fel och sen dess har det stått på min egna att göra lista till någon framtida youtube video :)

  3. men så fint! Ska försöka komma ihåg att ladda ner den där appen nästa gång jag är över till Sverige, för av någon anledning kan jag inte ta ner den när jag är här hemma på ön :( grattis till bloggen! <3

  4. Grattis! Jag inser att jag måste varit med som läsare ganska stor del av tiden, och du fortsätter att inspirera precis som du gjort hela tiden. Jag tycker om att smita in på din blogg och dela din vardag (det offentliga av den). Kloka åsikter varvas med spännande DIY, och så odling!
    Får jag önska ett inlägg? Isf önskar jag ”Atilios guide i brädgården” – vad behöver jag egentligen köpa till projekten och vad sjutton heter det?

  5. Vilken mysig video och födelsedag! Visste inte att man kan välja flera klipp från samma dag i 1SE? Jag hade som mål att göra en 1SE video för 2017 men det går sådär, har mest blivit klipp med min katt för jag glömmer bort att filma när jag är ute. Har funderat på att ge upp projektet men vore kul att köra filmer för vissa speciella dagar så här istället.

  6. Gud så fin video! Den gjorde mig glad efter en riktigt jobbig dag på jobbet. Får jag fråga var ni har köpt er LP-spelare?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *