FRÅN EN TUR PÅ SJÖN

När utflyktspeppen och äventyrssuget blir för stort i mig såhär i slutet på maj är det extra fint att ha en blogg med ett härligt arkiv att bläddra tillbaka i. Idag utnyttjar jag för första gången att det är torsdag och slänger således in en liten film från när jag fick åka med M/S Sandön på en tur längs Göta Kanal förra sommaren.

Då stod rätt och slätt ”åka båt” på min önskelista över sommarens aktiviteter och jag är himla tacksam som fick se den vackra naturen från båtens däck. En stor dröm är just nu att kunna kuska runt i Sverige och få uppleva liknande utflyktsmål och andra maffiga saker som det här landet har att bjuda på. För jag är säker på att det går att äventyra lika mycket på hemmaplan som att söka sig utomlands.

 

 

Translation: Last summer I got the chance to enjoy our beautiful surroundings from a boat.

2 kommentarer Lägg till din
  1. Min enda erfarenhet av att färdas på Göta Kanal är att åka i 20 sekunder med färjan Lina (inne i Töreboda) på tvären. Kul ändå :)

  2. Sverige-semester är ju bäst! Förra sommaren bilade jag och min man till Norrland, längst kusten ända upp till Haparanda, och det var så himla kul! Jag fick verkligen lust att åka runt mer i Sverige. Det är så himla varierande och fint överallt ju!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *