ELTONS FÖRSTA STRANDUTFLYKT

eltons första strandutflykt

I lördags sken solen så vi bestämde oss för att en fika på stranden skulle sitta fint. Vi har varit vid sjön med Elton tidigare men det här  skulle bli hans alldeles första strandutflykt.

Humöret var på topp!

 


För som jag redan nämnt sken ju solen! Lite overkill att ha solglasögon i Karlsborg i januari egentligen men jaja, fick feeling.

 


Efter en kort promenad kom vi alltså fram till Vättern som var alldeles lysande blå.

 

 

Ljuset var hårt och skuggorna omöjliga att tämja men who cares.

 


Mina killar traskade runt i sanden.

(hehe ser hemskt ut att Viktor är så på klädd och så har Elton inte ens några vantar men den ena har  precis suttit i en varm åkpåse och den andre har kört vagn i skuggan = iskalla händer)

 

 

Lyckan i att få se dem hand i hand är egentligen tillräcklig.

 


Men släng på det här leendet och jag fullkomligt smälter!

 

 

Vi hade med oss fika som vi dukade upp i det torra gräset.

 


Och förutom att jag och Viktor tjafsade om någon löjlig grej kring kaffetermosen så var utflykten precis sådär härlig som jag målar upp den i de här inlägget. Det är inte ofta det händer men allt klaffade liksom. Solen värmde verkligen och barnet skrattade högt när pappan plumsade stenar och isbitar i vattnet.

 


Jag ser fram emot mängder av liknande stunder det här året.

 

Stunder när vi får visa Elton allt vi önskar. När vi får uppleva allt nytt med honom. Stunder där vi får skapa egna traditioner.

 

Vi lämnade stranden med solen i ögonen och en vilt  protesterande herre som inte alls ville hem.

 

2017 är det första hela året för oss som familj och jag måste säga att det börjar himla bra.

 

 

Spara

Spara

34 kommentarer Lägg till din
 1. Vilket perfekt väder för en strandutflykt! En av de saker jag ser fram emot mest med att skaffa barn måste tveklöst vara de stunderna när man får visa upp en massa platser och skapa nya minnen!

 2. Alltså <3 älskar när du är sådär ärlig. Alla tjafsar. Men att du berättar såna detaljer gör att du liksom gläntar på dörren och säger "välkommen att kika in" istället för att visa upp en yta. Det är såna här detaljer som gör att jag tokgillar din blogg.

 3. Men myyyys! <3 Så härligt att Elton också gillar att vara ute! Han ser ju alldeles överlycklig ut :) Är avis på er som kan gå ut i vanliga sneakers! Här är det fodrade skor, kängor eller skoterskor som gäller några månader till ;)

 4. Min första tanke när jag såg Elton var, ytterligare en varm liten en som varit nerbäddad / vägrar vantar. Så nej, ser inte hemskt ut utan vantar, ser helt bebisnlrmalt IT 😊❤️

 5. Myyyyset! Och ett litet tjafs blir som ett bevis på myset, det är inte bara vackra bilder. Gud vad jag längtar efter våren. Och havet (eller något så stort vatten som Vättern), Uppsala är underbart men vatten…
  Det där med vantar tycker jag är svårt. Min 2,5 åring vägrar ganska ofta vantarna även om han inte har värmt sig i en åkpåse och jag funderar på hur mycket de egentligen behövs? Känns lite som att om han inte förfryser eller får någon annan skada, så är ju det enda problemet att han kanske blir så kall att han blir sur för det. Då kan man ju ta på vantarna då.

 6. Så härligt! Och vilken fin familj ni är !
  Även fast jag försöker leva i nuet så mycket som jag kan så längtar jag efter att få ta med Hedvig till svärföräldrarnas brygga för första gången när det börjar gå mot sommaren. :-)

 7. Helt underbara bilder! Det ser så härligt och friskt ut, får vintern att se lite mindre grå ut genom bilderna (<– bästa komplimangen just nu eftersom vintern känns så väldigt grå)

 8. Så himla fin utflykt, solljuset är verkligen fantastiskt!
  I dag bloggar jag om fem fantastiskt fina bilderböcker, kanske får du tips om någon du vill läsa för Elton där!

 9. Din blogg är väldigt fin. Tycker om ditt sätt att fota och berätta. Men du behöver inte förklara dig; det känns som om du vill säga det där med vantarna utifall att någon läsare uppfattat detta på ett negativt sätt. Var den du är och ursäkta inte ditt beteende för någon. Du är ju fantastiskt, och vem bryr sig om någon tycker att du gör fel. Önskar bara inte att nättroll förstörde mycket av hur internet ser ut och att du ska behöva förklara dig.

  1. Tack för din kommentar och din förståelse! Tyvärr så upplever jag ofta att jag får den typen av pikar ändå, även om det inte är nättroll som hänger här. Just den här gången reagerade jag faktiskt själv när jag redigerade bilderna, tyckte det såg helknasigt ut med en pappa som hade tjocka vantar och ett barn som inte hade det ;) Men som sagt, tack för förståelsen, din kommentar gjorde mig glad!

 10. det här ser så jäkla härligt ut! så vackert soligt också. nu när jag bor på västkusten längtar jag så sjukt mycket efter att få åka ut till havet och, ja, ha det precis lika härligt som ni har det! med picknick och en massa kärlek i luften. blir så glad av att se hur fint du och din familj har det. :)

 11. Å, ser så härligt ut! Ser inte ens ut som det blåser något alls (vilket jag tycker att det gör i Karlsborg väldigt ofta annars)… Att kunna göra korta utflykter sådär i vardagen är bland det bästa som finns tycker jag! Fyller ofta på med massa energi då. Tack för en fin blogg.

  1. Ja, hjälp, här blåser verkligen alltid! Just den här dagen stod det 2 m/s i väderappen så då passade vi på :D

 12. Alltså jag dööör vad söt han är! <3 Han börjar verkligen bli en egen person, eller det har han ju varit, men liksom mer människa än bäbis (om du förstår haha), med uttryck och allt. Så himla fin! Roligt att mössan verkar passa :) Och vilken underbar utflykt det ser ut som! Jag längtar efter er! Fick ett supersug att komma ner och hälsa på snart igen, även fast jag hellre skulle få hit er på lite riktig vinter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *