TIPS: NIO GRYMMA BLOGGARE

tips nio grymma bloggare

 

Den senaste tiden är det flera av mina bloggkompisar/kollegor som har valt att flytta sina bloggar från olika portaler för att starta något nytt, helt på egen hand. Det kan låta som en liten fjuttgrej men är i själva verket faktiskt rätt stort. Det är så tryggt och härligt att ha ett företag/en sajt i ryggen som kan styra upp, lösa, pusha och i vissa fall även betala en för att skapa content. Som sin alldeles egna är en lite mer utsatt och ensam men desto friare att faktiskt göra prick vad en vill.

 
Jag har själv fått en nytändning kring att blogga sen jag flyttade hit till atilio.se och jag tänkte att mina favoriter kanske känner samma sak. Därför vill jag ta tillfället i akt att tipsa om dem den här lördagen.  Varsågoda, här kommer riktigt bra läsning:

 

Foto: Anna María Larsson dnilva.se

 

DNILVA.SE

Pallar ej så fint Anna María har fått det inne hos sig. Där bjuder hon på DIY, resor, recept, odling, äventyr – plus en och annan bild med rosa hår eftersom hon även arbetar som modell.

 

 

SAR.AS

Min forna Metro Mode-kollega Sara gör mig grön av avund pga hennes nya blogg är så himla fin! Vill säga att det är den bästa kreativa bomben jag vet men samtidigt så känns just ordet *kreativitet* inte alls tillräckligt för att beskriva allt hon sysslar med. Det är  liksom så mycket mer.  In och kika!

 

 

ellen lindberg

Foto: Ellen Lindberg ellenlindberg.se

 

ELLENLINDBERG.SE

Vet ni, jag tror att jag älskar Ellens blogg så  mycket pga det känns som att den skulle kunna vara min egen. Vi verkar liksom gilla typ samma grejer, fundera på  liknande saker och sådär. Skillnaderna är väl att hon har snyggaste frillan, gulligaste hunden och kan sy förbaskat fina grejer.  Ok, säkert hundra andra saker också men ändå. Det är ett ställe jag gillar att hänga på helt enkelt!

 

LINNWIBERG.SE

Jag tycker att Linns nya blogg påminner om ett grymt men personligt magasin. Älskar bilderna, texterna och inblicken i London-livet. Extra bra tycker jag dessutom att hon är på Instagram Stories.

 

 

Foto: Anna Fernmo schysstva.se

 

SCHYSSTVA.SE

Anna är tillbaka i blogosfären och hon har återvänt med buller och bång. Eller i alla fall tusentals vettiga tankar och en riktigt stilren blogg. Är inte så mycket för smink och hela den baletten egentligen men blir definitivt inspirerad här inne.  Antagligen för att hennes blogg handlar om så  mycket mer. Det är förresten även Anna som driver Stil & Ansvar.

 

ELSALISALARSON.SE

När jag träffade Elsa i höstas sa hon att hon inte uppdaterat sin blogg på ett tag eftersom hon inte hade möjlighet att göra den rättvisa just då. Hon ville låta bloggen vara en bra plats, där positiva och kreativa tankar och projekt liksom kan korsa varandra och mötas. Eller äh, det där sista sa hon inte alls utan det är så jag tolkade det. Men nu är alltså den här färgsprakande och vintageälskande finingen tillbaka, med egen sida och allt, och det känns verkligen lovande. Hurra!

 

 

TRE ANDRA FAVORITER SOM FLYTTADE UNDER 2016:

AMANDA  PÅ AMANDAMARIAJOSEFINA.SE

CLARA PÅ UNDERBARACLARAS.SE

MARIA PÅ MADEBYMARY.SE

 

 

Det är ju knappast något dåligt att blogga via en portal men jag tror ändå att det här är ett bra steg i att göra branschen till vår

Spara

Spara

19 kommentarer Lägg till din
  1. Tack för tipsen! :) Jag har flera gånger funderat på att byta från egen till portal, just för att kunna höja trafiken och så. Men har den senaste tiden helt tänkt om och kommer nog köra egen ändå. Ja ska klara mig!

  2. Härlig lista! Alltid roligt med nya bloggtips så det tackar jag för. När jag startade var det självklart att bli min egen till att börja med eftersom jag vill se hur bra det kan gå för mig. Kanske är dumt eftersom en portal kan ge mycket när det gäller spridning och så – men det har ändå varit skönt att få hitta min identitet och stil i lugn och ro 😃

  3. Hurra vilken bra lista! Jag har faktiskt köpt en domän idag (!!!!) så snart sällar jag mig till skaran som går sin egen väg! Måste bara fatta hur det här med wordpress funkar först, haha :( Det har redan krånglat massor på första stegen så nu känner jag mig inte megapepp för tillfället, men det SKA gå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *