JULKORTSLEKEN 2016

julkortslek

 

Varje år sitter jag i flera timmar och klipper, klistrar och ritar för att knåpa ihop mina egna julkort. Jag tycker att det är så roligt att få komma på hur årets motiv ska se ut och ni verkar vara fler som tycker att den här typen av fysiska hälsningar är en mysig tradition. Därför kör vi för tredje året i rad en julkortslek här på bloggen!

 

skicka julkort

 

Min tanke är att alla som vill ha ett litet kort hemskickat i jul fyller i namn, adress och mail i formuläret nedan (det är hemligt så bara jag får se uppgifterna). Vid anmälan förbinder du dessutom dig till att själv skicka iväg ett kort till den person du blir tilldelad. Du väljer själv om du vill tillverka egna kort eller om du vill köpa ett färdigt och så skriver du några personliga rader eller bara rätt och slätt en önskan om en god jul och ett gott nytt år. Har du en blogg/instagram eller liknande tycker jag att du kan ange även detta på kortet så att ni senare kan kika in hos varandra för vidare kontakt. Det blir ungefär som när en hade en hemlig kompis i skolan fast att en får ett vackert kort i brevlådan istället.

 

Bor du utomlands? Det går bra att anmäla sig även om du inte bor i Sverige. Däremot kommer du även själv få skicka till någon annan som bor i ett annat land.

 

julkort blogg

 

NU GÅR DET INTE LÄNGRE ATT ANMÄLA SIG TILL JULKORTSLEKEN.

 

Innan den 16:e December ska kortet vara lagt på lådan för att det ska hinna fram så delta bara om ni känner er 100 % säkra på att ni fixar en sån deadline. Jag mailar ut instruktioner den 1:a december (ni har alltså till dess på er att anmäla er) och kommer även påminna er om leken några dagar in i månaden så att ni inte glömmer. Har ni tur får ni en brevkompis på köpet annars bara lite extra julglädje. Kram!

 

 


 

 

 

Translation: We’re sending Christmas Cards to each other!

12 kommentarer Lägg till din
  1. Åh glömde postnummer o ort första omgången hoppas det inte blir trubbel :) skickade en gång till alltså med hela adressen! Ska bli kul o pyssla ihop ett kort :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *