HÄR ÄR ÅRETS BÄSTA ALLA HJÄRTANS DAG-PRESENT

I samarbete med Fuelbox.

 

här är årets bästa alla hjärtans dag present

 

På tisdag är det Alla hjärtans dag och som du kanske känner till så är jag och min man rätt så kassa på att uppmärksamma den typen av dagar. Men i år känner jag inte längre för att se på det som ett löjligt och kommersiellt jippo, utan som en extra liten påminnelse att faktiskt värna om de jag älskar. Jag älskar dem ju alla dagar på året men att pussas och kramas lite extra under en specifik dag har väl aldrig skadat.

Vi har faktiskt turen att vara lediga tillsammans på tisdag och därför tänker jag att vi ska planera in något mysigt för hela familjen. En naturutflykt, fika, lite spel, god mat och några kort från vår Fuelbox låter som en alldeles perfekt Alla Hjärtans Dag i mina öron.

 

fuelbox

 

Men jag antar att det är få förunnat att vara lediga ihop en vanlig tisdag och det är därför jag vill tipsa er om den här lilla boxen. Jag vågar verkligen utnämna den till årets bästa Alla Hjärtans Dag-present eftersom jag anser att den passar alla!

 

För visst är jag väl inte ensam om att önska att en hade mer tid att lägga på sina relationer? När kvällen är kommen vill Viktor och jag gärna hitta på något ihop och förr såg samtalen ofta ut såhär:

– Vill du hitta på något med mig?
– Ja, men vad?
– Bestäm du.
– Nä, men vad tycker du? Vill du spela något? Kolla på en serie?
– Ja, vi kan kolla på något!

 

Orken att dra igång något stort fanns liksom inte och därför blev vi sittandes bredvid varandra i soffan. Vi tittar såklart fortfarande på serier ihop men ofta ställer vi numera även frågan om vi ska ta några kort ur vår Fuelbox.

 

fuelbox par

 

Den här lilla lådan innehåller verkligen de bästa förutsättningarna för en spännande utveckling i ens relation och istället för att stirra på en skärm pratar vi numera med varandra efter ämnen som är noga utvalda för att ge bränsle till vårt förhållande. Vi skrattar ihop, vi drömmer oss bort, diskuterar allvarliga saker och lyssnar med spänning på anekdoter från varandras förflutna. Jag brukar kalla det vår quick fix när vi haft en dålig dag eller när vi bara vill ha lite kvalitetstid ihop. Det är nämligen en minimal effort från vår sida (en kan ju fortfarande sitta bekvämt i soffan liksom!) men ger oss så otroligt mycket tillbaka. Ibland tar vi flera kort på raken och ibland är frågorna verkligen bränsle till samtal som varar hela kvällen.

 

fuelbox date

Vi kände att det här vore en fenomenal bröllopsgåva att ge till ett nygift par men eftersom vi redan har en gjorde vi en liten switcheroo och gav istället varsin box till våra föräldrar. Det kändes så fint att få ge dem en liten nyckel till att kunna fördjupa sina relationer efter så pass lång tid ihop.  Min mamma och hennes man började utforska boxen innan vår bröllopsmiddag och kortet de drog på måfå bidrog direkt till skratt.

På kortet stod det ”Om jag vikarierade för dig en dag på ditt jobb, vad tror du skulle hända – på gott och ont?” och även om de ju såklart vet vad den andra jobbar med så visade det sig råda viss förvirring ändå. Arbetsuppgifter som min mamma trodde att hennes man hade fick honom att utbrista ”Hallå, tror du vi lever på 90-talet eller?” och efter lite förklaring och mycket skratt tror jag att de kanske förstod varandras jobbsituation ännu lite bättre.

Att ta med boxen ut sådär när en äter på restaurang kändes för övrigt som ett genidrag. För visst har jag väl berättat om när Viktor och jag skulle ha en riktig datenight och blev ovänner över varsin tallrik jambalaya för att vi inte hade något vettigt (läs: inbillat romantiskt) att prata om. Klart en ska äta och dricka gott och ha goda samtal på samma gång så nästa gång vi går ut bara vi två, då åker vår parbox med!

 

alla hjärtans dag

 

Är du singel och känner dig exkluderad vill jag bara snabbt flika in att det även finns en vänskapsbox. Det går alltså precis lika fint att överraska bästisen, föräldern, barnet eller någon annan du gillar med en Fuelbox. Det finns även en box på engelska för er som känner att det passar er bättre. 

Beställer du din Fuelbox idag (8/2) garanteras du leverans innan Alla Hjärtans Dag men jag vill även passa på att garantera riktigt bra samtal.  För det är precis vad det här är. Världens bästa medel för att sluta skrapa på ytan och faktiskt komma ner på djupet. Spelar ingen roll om det är med din partner, morfar, granne eller tandläkare. Det här ÄR årets bästa Alla Hjärtans Dag-present, jag bara vet det.

 

 

 

Nyfiken på varför jag älskar vår box så mycket? Läs mer HÄR och HÄR.

 

Spara

Spara

4 kommentarer Lägg till din
  1. Jag tycker den verkar så bra så jag har önskat mig en i födelsedagspresent av sambon. Och eftersom jag inte önskar mig något mer så hoppas jag verkligen att han köper en! 😂

  2. Har varit nyfiken på den här sedan ditt första inlägg och nu tog jag och beställde en! Har hamnat i ett läge med sambon där det känns som om vi lätt hamnar framför tv:n eller med varsin mobil, mycket pga trötta och lite omotiverade individer (en sjukskriven höggravid och en egenföretagare som försöker få livet på plats innan bebis kommer). Jag VET ju vilka fantastiska och givande samtal vi kan ha (vi har ju det fortfarande, bara inte lika ofta som förr) och jag hoppas att det här kan hjälpa oss lite på traven så att vi inte står där en dag och har tappat bort varann fullständigt. Dessutom är min sambo en så himla spännande person, så det ska bli riktigt fint att se om jag kan få lära mig mer om honom!

  3. Nu står en Fuelbox på bordet och väntar på att invigas i kväll. Jag är så himla pepp på att se om detta kan innebära en skillnad för partnern & mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *