VINNAREN AV LOMO’INSTANT KYOTO EDITION

037

 

Dååå har det blivit dags att kora vinnaren av den fina polaroidkameran från Lomography. Först och främst var det roligt att ni var så många som ville delta men även att ni verkade vara så positivt inställda till tävlingen i fråga. Det känns alltid roligt när man får testa produkter och göra samarbeten med någon/något som passar ens egna intressen och inriktning.

 

20150930_3273

 

Ni har skrivit så fantastiska motiveringar så att jag fått lite hjärtsnörp av att veta att jag bara får välja en. Ni har berättat att ni ska gifta er eller åka på efterlängtade resor med de ni älskar och håller kära, hur ni vill kunna porträttera enkelheten i vardagen och minnas de små stunderna, hur ni saknar vissa personer så ni håller på att gå under, att ni brinner för foto och ständigt vill utvecklas och att ni vill se hur fin världen är med nya ögon. Att få ta del av era små berättelser och önskningar har varit fantastiskt, tack!

Vinnaren utsåg jag för att det var den motivering som fick mig att skratta rakt ut. Det vore bara så absurt om någon tog med sig en polaroidkamera på en tinderdejt och knäppte av en bild rakt i snubbens ansikte. Jag vill SÅ gärna se det hända och därför vill jag gratulera Hanna till vinsten.

Såhär skrev hon:
jag skulle vilja föreviga varje tinder-dejt jag gick på!
tänk vad roligt minne när man är gammal, visar sina barnbarn bilderna och dom tycker det känns sjukt analogt att man träffade snubbar genom en ”app” på en ”mobil”.

 

Tack alla för att ni ville delta och tack till Lomography för att ni ville sponsra den här vinsten.

En kommentar Lägg till din

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *