PÅSKPAKET TILL STORA OCH SMÅ + EN NY TRADITION

Inlägget innehåller gåvor.

 

paskpaket till stora och små + en ny tradition

Ibland har jag som bloggare lyxen att få små paket på posten men den senaste tiden har det faktiskt mest skickats hem gåvor till de andra medlemmarna av den här familjen.

På tal om lite mer analoga intressen så har Viktor länge varit sugen på att börja raka sig med rakkniv och vips en dag så hade han fått den här fina hemskickad från Trendhim. I början såg hans ansikte ut som ett slagfält efter rakningen men nu börjar han få grepp om hur han ska göra och det ser så häftigt ut! Beskrivningen av det hela som ett analogt intresse kanske var fel men det känns liksom mer som en rolig grej nu än ett måste. I alla fall för mig som får se hur han övar upp sina skills med kniven!

 

bookbox kids

 

Som du kanske redan vet så är jag i år ambassadör för Bonniers pris Årets bok (om bara 15 dagar släpps de nominerade böckerna – så spännande!) och i samband med det har jag även nämnt den här fina bookboxen Elton fick.

Jag har alltså haft den hemma ett tag men han har inte känts tillräckligt ”med” för att kunna ta del av böckerna (det ligger tre stycken i paketet för de yngsta barnen och två i övriga boxar) förrän nu. Eftersom vi ska åka bort i veckan passade de perfekt som ett litet påskpaket en dag när vi var helt slut efter att ha lekt ute i den strålande solen.

 

boonier bookbox

Kartongen och det prickiga presentpappret var än så länge minst lika roliga som böckerna för den här killen. Att få ge mitt barn böcker är den allra finaste gåvan tycker jag. För det är inte bara språket, berättandet  och en utvecklande underhållning och avslappning jag ger honom utan även fantasin.

Jag ser så mycket fram emot att börja införa den här typen av återkommande grejer med Elton. Börja prenumerera på en bokbox, en bamsetidning eller något annat vi kan ha nytta och glädje av ihop. Jag har förresten kommit på en annan tradition jag vill börja med och det  är att samla sand i små glasflaskor från alla stränder vi varit på ihop. Känns som en fin grej att göra när alla våra närmsta familjemedlemmar bor alldeles intill havet eller en närbelägen sjö och när vi själva älskar att göra utflykter i naturen. Det får bli en tradition jag förbereder för honom i år men som jag ska bjuda in honom i så fort det bara går.

 

 

Jag då, ska inte jag få något påskägg? Nja, det är ju inte en så stor grej för oss egentligen och har du läst den här bloggen länge vet du kanske att vi är riktigt dåliga på att ge julklappar, födelsedagspresent och allt annat som en förväntas uppmärksamma. Däremot lämnade jag in min cykel på lite vårfix för någon vecka sedan och idag ska vi köpa en cykelsits och en hjälm till Elton så snart, snart susar vi gatorna fram ihop. Det känns som en perfekt påskpresent för mig!

 

 

Spara

2 kommentarer Lägg till din
  1. Så fint att du vill ge läsandet vidare till Elton! Älskade att läsa när jag var liten, satt jämt jämt jämt med en bok i ansiktet, det gav mig så himla mycket. Språket (som jag verkligen märker att jag tappar nu när jag inte har läst nästan alls på ett par år! Har plötsligt blivit osäker på de och dem!?) framförallt, men allt annat du nämner med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *