Smått & gott

MISSADE DU DET FÖRSTA ATILIOBREVET?

17 mars, 2017

missade du det första atiliobrevet

Kära nån, är det verkligen redan fredag igen? För bara en vecka sedan fyllde jag 28 och mitt kommentarsfält svämmade då över av fina livsuppdateringar från er. Det kändes så fint att dela dagen med dig och min ambition var såklart att svara på varenda kommentar jag fick. Men sen gick jag och skickade ut det första atiliobrevet och kära nån vilken respons jag fick! Tack, tack tack alla ni som hört av er och uppskattat mitt utskick. Du anar inte hur mycket det betyder att få höra att mina tankar och känslor mottas på ett så fint sätt ♥ Så nu måste jag nog istället ägna de kommande dagarna åt att svara på alla fina mail istället men det är ett minst sagt angenämt bekymmer!

 

 

Missade du det första atiliobrevet? Ingen fara, såhär ↓ åtgärdar du det:

 

atiliobreven

 

Har du signat upp dig utan att ha fått något mail? Kolla i skräppostmappen eller bland ”kampanjer” om du använder gmail.
Har du fortfarande inte fått något mail? Fyll i dina uppgifter och lämna en kommentar HÄR så lägger jag till dig manuellt.

Har du inte signat upp dig än gör du det enklast HÄR. Skulle du få upp ett felmeddelande är det bara att du fyller i dina uppgifter och lämnar en kommentar HÄR så lägger jag till dig manuellt.

 

Jag gör ett nytt utskick på söndag så att du som missade det första brevet får det till din mail.  Det här är dock sista chansen för att få tillgång till det första atiliobrevet. Signar du upp dig efter söndag får du dock det andra atiliobrevet rakt i din mailbox så fort det är färdigt.

 

(Oroa dig inte, jag kommer anpassa läsvänligheten inför nästa utskick, tills dess kan du läsa på datorn eller vända på skärmen till din telefon/surfplatta)

 

 

Ha nu en riktigt fin helg och ta hand om dig!

 

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Beata Rydén 17 mars, 2017 at 10:26

  Jippiee nu har jag också signat upp mig! Själv har jag gått och tänkt på ett nyhetsbrev i evigheter, samlat in namn och allt, men får aldrig till det :p Jag älskar också såna här lite mer personliga saker! Kram

 • Reply Lisa 17 mars, 2017 at 10:44

  Jag fick det och det var fantastiskt!

 • Reply EMMA◦MARIA 17 mars, 2017 at 11:01

  Nu har jag skrivit upp mig, bättre sent än aldrig! :)

 • Reply Daniella Chanelle 17 mars, 2017 at 11:28

  jag fick det och det var alldeles fantastiskt <3

 • Reply Nathalie 18 mars, 2017 at 22:43

  Hej Sandra! Jag signade upp mig för en vecka sen ca, och har inte fått nåt mail :( Provade att subscriba igen nyss och hoppas att det dimper ner ett brev imorgon. Sen tänkte jag bara säga att vissa av dina gamla DIY-inlägg saknar bilder, vilket är synd för du gör så himla fina grejer :)

 • Reply IDA 19 mars, 2017 at 21:55

  Hej! försökte signa upp igen då jag tyvärr inte fått nåt brev, o tjänsten svarade att jag redan finns på maillistan! tänkte att jag testar att skriva här igen o hoppas på att hinna få också det första brevet! :)) ha en superskön vecka nu!

  • Reply Sandra Hjort 19 mars, 2017 at 22:03

   Hej hej! Jo, ett mail har skickats ut till din mailadress men det står att du inte öppnat det än. Så kika runt i dina olika brevlådor (titta i den som heter ”kampanjer”, har hört att det hamnat där hos flera andra) så hoppas jag att du hittar det!

 • Reply Christina 23 mars, 2017 at 19:51

  Jag storgillade det första brevet! :) Så roligt att få komma lite närmare, det känns som om jag har en brevvän igen.

 • Leave a Reply