Smått & gott

LITE PÅSK

13 april, 2017

LITE PÅSK

 

Med betoning på lite eftersom vi valt att bara ha det här enda lilla riset framme i år. Jag plockade in grenarna efter en löprunda för några veckor sedan och därför hann det slå ut och blomma över långt innan påskhelgen. Det gör inte så mycket eftersom vi ändå håller på att göra oss i ordning för att åka iväg. Planen är Göteborg i några dagar för oss alla tre och på måndag åker jag och Elton vidare ner till Helsingborg för en vecka med min familj. Lite nervöst att fixa en sån långresa själv men det ska bli så himla fint att få spendera lite tid ihop med Eltons alla kusiner.

Har du några planer för påskhelgen?

 

glad påsk

 

Jag har två brödlimpor i ugnen så jag behöver gå ner i köket och ta ut dem nu. Men innan jag avslutar vill jag såklart passa på att önska dig en GLAD PÅSK!

 

 

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Mia Bergvall 13 april, 2017 at 12:58

  Glad påsk till dig! :)

 • Reply Jossan 13 april, 2017 at 12:59

  Är inte sådär storhelgsfirare av mig, så här tvättas det på fredag. Ska även se om man inte kan komma iväg på nån trevlig utflykt med vovven! :)

 • Reply Rebecca 13 april, 2017 at 14:37

  Så himla fint påskris! Älskar äggen! Jag och sambon har bara lyckats köpa ett och hänga upp 4 små kycklingar i, men så kan det gå när en jobbar och den andra är ledig för första gången på evigheter och slut på grund av det. Vi ska i alla fall hem till min sambos föräldrar och fira med hennes familj och släkt, så vi får påskigt på annat håll. Glas påsk!

 • Reply Emmie 13 april, 2017 at 14:47

  Våga fråga folk om hjälp om du behöver! Främlingar är oväntat omtänksamma och oftast fina. Åkte tåg från Göteborg till Sundsvall med 6månaders bebis och vagn, gick toppen tack vare snälla medresenärer :)

  Glad påsk!!

 • Reply Jenn - forever abroad 13 april, 2017 at 15:10

  Vilket grönt och härligt påskris, och mysiga planer.

  Jag hälsar glad påsk från Lappland, blir kvar här över helgen och njuter av vårvintern innan jag tar tåget neråt och hemåt mot Helsingfors nästa vecka :)

 • Reply Wilda 13 april, 2017 at 15:45

  Så fint ris! Jag firar traditionellt kristen påsk med skärtorsdagsmässa nu ikväll och sen långfredag med tystnad och eftertanke. På lördag träffar jag min extramamma och äter god mat och sen firar jag uppståndelsen med gula blommor i överflöd. Hoppas att du får en fin påskhelg. <3

 • Reply Hey Emelie 14 april, 2017 at 11:12

  Låter mysigt! Kommer säkert gå jättebra. Själv åkte jag till Stockholm igår för att hälsa på min bror som har en ny liten bebis i familjen. Så himla mysigt. Glad påsk på dig och din familj, hoppas helgen blir strålande!

 • Reply Dorotea Pettersson, tidscoach 14 april, 2017 at 11:52

  Jag ska fira med familjen och släkten. Vi har ett påskris med egengjort pyssel i och en påsklilja. Det räcker.

  Glad påsk!

 • Reply Cecilia 15 april, 2017 at 08:39

  Jag är med och körar i en påskmusikal med tre föreställningar i påsk. Därför åker vi inte iväg någon stanns under påsken. Tur att min familj kan komma till oss istället. Idag blir det påsklunch tillsammans. Hoppas ni får en bra resa och glad påsk!

 • Reply Linnéa 15 april, 2017 at 09:56

  Påskhelgen skall firas tillsammans med familj och vänner till familjen. Jag skall även passa på att försöka göra klart några påbörjade skapar projekt :)

 • Reply Ellen 15 april, 2017 at 14:50

  Åh, fint. Den här helgen och påsken är jag på Öland med Johan och Otto. Nu har vi maten på gång i ugnen och vilar lite inför middagen. För oss blir det en superlugn helg med bara massa njut av långhelgen.

  Hoppas ni får det bra på resan <3

 • Reply Lingon 15 april, 2017 at 16:14

  Hoppas du har det fint i Götet och snart Helsingborg. Alltså vädret är ju lite tradigt men jag lägger in en beställning av sol genast. :)
  Gillar den bruna vasen mycket, är den ny eller loppis? Jag måste nog ut på jakt.
  Trevlig resa och Glad Påsk!

 • Reply Ulrika 16 april, 2017 at 14:32

  Haft besök av svärföräldrarna. Supermysigt men framförallt AVLASTNING så jag har kunnat passa på att göra sådant jag älskar och annars inte hinner. och sånt jag måste få gjort förstås. städat lite, skrivit mycket, pratat till punkt med min man.
  alltid lika behagligt att titta in här förresten, i atilio-världen får jag ro. :)

 • Leave a Reply