LANSERING: ATILIOBREVEN

atiliobreven

Nu är de här: atiliobreven! 

Förstår du inte alls vad det betyder? Låt mig då förklara.

 

Ända sedan jag startade den här bloggen har jag sett den som ett utbyte mellan dig och mig. Inte som läsare och bloggare utan som mellan två vänner. Jag kan inte komma på en grupp människor jag trivs bättre att hänga med än med dig och alla andra som läser den här bloggen.

Att få dela med mig av mina tankar och intressen och i gengäld få input, hejarop och ta del av dina historier är ovärderligt. Men på samma sätt som jag känner mig trygg att dela det allra innersta med dig så skrämmer det mig också att vem som helst kan kika in här. Att även de, som verkligen inte är vänskapligt inställda, bjuds in bland mina tankar och känslor.

 

atiliobreven

 

Därför har jag nu skapat en maillista för dig som vill få tillgång till det lilla extra. Som en behind the scenes där bara du är inbjuden. Tanken är att det kommer landa ett mail 1 – 2 gånger per månad i din inbox.

Ingen skräppost, summeringar av blogginlägg eller annat tråkigt. Som en brevvän på nätet bara. För även om utskicket börjar hos mig är det en tvåvägskommunikation. Jag använder min vanliga mail så vill du svara är jag bara ett knapptryck bort.

 

Det kliar i fingrarna av att få börja sätta igång för jag har ett stort ämne jag verkligen vill dela med dig så fort som möjligt. Så signa upp dig genom formuläret nedan (du hittar det även i topmenyn och sidobaren) så landar ett bekräftelsemail i din inkorg på momangen.

 

Signa upp dig här ↓ så hörs vi på mailen helt enkelt!

  

(Får du upp ett felmeddelande när du försöker signa upp? Skriv då en kommentar här nedanför så lägger jag till dig manuellt!)

 

 

Inspirationstack till Agnes, Elin och Louise som fick mig att inse att den här typen av kommunikation är det jag vill satsa på under 2017. Ärligt och nära. Inte med hur många tusen som helst utan med dig, som väljer att verkligen läsa det jag skriver ♥

 

 

Spara

87 kommentarer Lägg till din
 1. Jag har signat upp mig, ser fram emot det! :) Jag vet att du också är med i Influencers of sweden, om du ska till stockholm och ska komma förbi kontoret får du såå gärna hojta, jag och min chef sitter där men inte hela tiden (jag sitter där kanske två förmiddagar i veckan). Vore kul att ses! Förresten, när jag signade upp mig till mejlen nyss så kom din hemadress upp. Det kanske inte gör dig något, troligtvis är alla som läser din blogg snälla men om jag hade gjort samma sak så hade jag ändå gärna velat vara medveten om det (vilket du kanske är) så jag berättar för säkerhets skull. Ha en fin söndag och tack för en inspirerande blogg!

  1. Vad roligt, det gör jag gärna! Hoppas på att få till en resa dit snart :)

   Jag vet, en måste ha med sin adress när en reggar sig för mailutskick via mailchimp. Sen bor det ca 7000 personer i Karlsborg och eftersom jag inte har ett jättevanligt efternamn är jag nog inte så svår att hitta annars heller ;) men tack för att du har min rygg så att säga <3

 2. Subscribed, spännande! Har inte hakat på någon annan maillista ännu, men det här är ju typ min favoritblogg så ger det såklart en chans 😊😊 känns inte som att det kan gå fel!

   1. Det funkar via telefonen för mig så jag vet faktiskt inte vad som är felet :/ Har lagt till dig nu i alla fall!

 3. Jag anmälde mig redan häromdagen eftersom jag upptäckte infon i sidomenyn. Jag var verkligen förvånad, hur hade jag kunnat missa detta liksom? Men det är alltså nytt, så det förklarar ju saken.. Rolig idé som jag ser fram emot att få vara en del av :)

 4. Låter jättetrevligt! Vill gärna också signa upp mig till detta :) men går tyvärr inte för mig heller så lägg gärna till mig du. Tack på förhand! :) Ha en fortsatt fin kväll<3

 5. Trodde det funkade för mig att signa upp när jag gjorde det för ett tag sen men har inte fått nåt atiliobrev idag, förstod det som att du skulle skicka ut ett idag :) så du får gärna lägga till mig manuellt :) :) Kram!

 6. Jag skulle verkligen gärna vara med i brevklubben, men det funkade tyvärr inte för mig :(
  Tack!

 7. Lämnar min mail här Sandra (kommenterade på instagram)! Hoppas att den syns om jag skriver in den här under haha

 8. Hej,
  tyvärr har jag inte fått första brevet och det funkade inte att signa upp också :( Hoppas att jag får nästa brevet :)

 9. Jag signade mig innan du skickade ut första men fick inget så jag gjorde om det :) Finns det möjlighet att få första brevet trots att man halkade ur den första listan? Trevlig helg önskar Linnea i Bayern <3

 10. Hej! Jag fick ett felmeddelande så jag lämnar en kommentar istället :) Lägg gärna till mig i mejllistan :)

 11. Hej! Jag har provat att signa upp mig, men får felmeddelande, så jag lämnar en kommentar här istället! Jag vill gärna få dina brev till min mail :) Trevlig helg!

 12. Hej! Jag fick ett felmeddelande när jag skulle skriva in mejladressen, så jag lämnar en kommentar här :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *