EN KIMONO, EN KOMPIS OCH ETT BATTERIBO

Inlägget innehåller gåvor.

 

en kimono en kompis och ett batteribo

 

Precis innan jul trillade det ner massvis med julkort (tack snälla alla ni som skickade!) och några trevliga paket i min brevlåda. I dessa låg en kimono, en kompis och ett batteribo. Ett hade jag beställt själv och två kom som roliga överraskningar.  Kom så ska jag visa vad som var vad!

 

gammaltonytt

 

I ett av paketen låg det här ljuvliga kortet från Linda med webbshopen Gammalt & Nytt.

 

kimono gammalt o nytt

 

Jag hade spanat på den här kimonon inne hos henne och vips så låg den där, i min brevlåda <3 Tack Linda, jag har haft den på mig hela julen! Eller inte hela men varje morgon i alla fall :)

 

batteriboet

I det andra paketet låg ett litet batteribo. Jag hade inte hört talas om den här kampanjen tidigare men tanken är alltså att få folk att återvinna sina batterier – vilket ju är skitviktigt att vi gör! Det här lilla boet är alltså till för att enkelt samla ihop dem innan du åker till återvinningen med dem. Boet är gratis, finns i tre olika utseenden och går att beställa här.

 

anna grundberg

 

Det tredje paketet var det enda jag gick och väntade på eftersom det innehöll en sak jag klickat hem till mig själv. Nämligen den här ↑ söta lilla kompisen från Anna Grundberg. Tänkte att jag borde skaffa mig en pin att ha på vårjackan (för vet ni, det ÄR snart vår igen – jag lovar!) och när jag såg luggkompisen på hennes instagram tänkte jag att det såklart var en sån jag skulle ha!

 

atilio paket

 

Det är alltid roligt att hitta prylar i lådan men igår fick jag faktiskt ett brev som var ännu mer spännande att öppna. Jag har nämligen fått en brevkompis som skickar sina meddelanden ända från Brunei. Hur häftigt är inte det? Ska bli kul att komma bort från mail, sms och skype och faktiskt få skriva fysiska brev igen.

 

 

 

Translation: Some things I’ve found in my mailbox lately.

Spara

18 kommentarer Lägg till din
 1. Annas lilla kompis med lugg är ju bara så himla fin! Och ett sånt där batteribo beställde jag hem innan jul, men det har inte kommit än. Himla fiffig grej ändå. Just nu samlar jag förbrukade batterier i lite lösa plastpåsar här och var och det duger ju inte!

 2. Gudars vilken fin kimono!

  Julkortsleken deltog jag i men jag fick då aldrig nåt kort. :( Hoppas det gick bättre för alla andra och att personen jag skickade till uppskattade mitt hemmasnickrade glitterkort ☺

  1. Men åh, så tråkigt :( försöker ändå verkligen trycka på hur viktigt det är att inte bara strunta i att skicka ju. Har du något förslag på hur jag skulle kunna göra för att det inte ska hända? All feedback mottages tacksamt!

   1. Det är nog svårt att göra mer än du gjort. <3 Du påminde ju med mejl och allt. Det kanske blev lite mycket i julstressen för någon. Väldigt rolig idé hursomhelst!

 3. Jag gick in och klickade hem en batteribox direkt! Så himla bra grej, tycker annars batterier är så svåra att hålla koll på och oftast blir det bara en himla röra hemma hos oss.. Tack för tipset!

 4. Fin box och bra grej att ha! Beställde en :) Har just nu batterier liggandes lite här och där som jag ska ta med och slänga ”nån gång”. Förhoppningsvis kan det bli lite mer ordning med en sån box, då vet man var man kan gå och lägga dom direkt!

 5. Vilken fin kimono :)
  Smart med ett batteribo. Jag är dock inte lika smart, jag läste ”Batteribio” och undrade ”vad är det??” sen läste jag rätt efter att jag läst din förklaring till det, och tänkte då att ett sådant bo borde man ha, så jag får antingen göra ett själv eller beställa ett :)

 6. Åhhh two minds thinking alike! Jag beställde nämligen knut-kompisen av Anna G innan jul! Dom är ju såååå fina de där pinsen! Måste även passa på att berömma julkortsleken, första gången jag deltog och fick världens sötaste och peppigaste julkort <3 så himla kul! Är lätt med igen nästa år!

 7. God Fortsättning på julen och hoppas du har det skönt. Ojdå? Klick, klick kimono. :) Jag som inte ska spontanshoppa, men den var bara för fin. Jag älskar grönt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *