PRESS, PR OCH SAMARBETEN

press pr och samarbeten

PRESS, PR OCH SAMARBETEN

 

Atilio.se drivs sedan 2014 av mig, Sandra Hjort. Alla åsikter och tankar som presenteras på bloggen är mina egna och går ej att köpa. Det betyder att jag enbart samarbetar med företag vars värderingar och varumärke jag själv kan stå bakom eller tror på. Då läsarnas upplevelse av bloggen är otroligt viktig för mig vill jag även att alla sponsrade inlägg innehåller något av bestående värde även för dem. Jag skapar helt enkelt content av det jag tror på.

 

Alla sponsrade inlägg märks, enligt marknadsföringslagen, ut med texten ”Inlägget är ett samarbete med X” högst upp i inlägget.

 

 

kontakt_atilio

 

Jag mottar gärna pressutskick men enbart i form av redaktionella inlägg. Det innebära att krav på motprestation från min sida inte existerar. För eventuella utskick ansvaras ej vilket gör att jag helt frånsäger mig skyldigheten att skicka tillbaka varan eller produkten till avsändaren. De garanterar inte heller synlighet på bloggen.

 

Däremot skriver jag gärna om de produkter och varumärken jag gillar och har jag fått något gratis märks detta ut med texten ”Inlägget innehåller gåvor” högst upp i inlägget.

 

myatilio instagram
Förutom bloggen är en av mina största kanaler Instagram och där hittar du mig som @myatilio. Samarbeten via Instagram tyddliggörs i början av varje post med Texten ”This post is sponsored by X” och avslutas med #sponsored.

 

Representerar du ett företag, märke eller en produkt som du tror kan passa mig och mina läsare? Maila då mig på ouratilio@gmail.com .

 


 

Nyfiken på vem personen bakom bloggen är? Läs min OM MIG-sida.