MONTHLY MAKERS: FÄRG-INSPO

MONTHLY MAKERS FÄRG INSPIRATITON

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

 

En av de bästa grejerna som finns är ju att ha en peppig vän som hela tiden fyller på en med ny inspiration och ger en lust att se världen på ett nytt sätt, att åta sig nya projekt och får en att utvecklas. Via Monthly Makers har jag lärt känna men hel rad fina och ljuvliga personer men egentligen tänker jag nog på gruppen Monthly Makers (där alla ni som deltar såklart ingår) som den här peppiga vännen. Varje månad presenteras ett nytt tema för både dig och mig att spåna kring, inspireras av och sen skapa något eget på. Alicia är värd nu i Maj och hon avslöjade häromdagen att månadens tema är FÄRG.

 
Jag tycker att just det temat passar så bra nu när naturen fullkomligt exploderat i sin vackraste färgprakt och jag som oftast skapar rätt avskalade och trärena eller vita prylar vill bara fylla mitt hem och mitt liv med världens alla regnbågar. Jag tänker accessoarer, kläder, barnleksaker, väggprydnader, konst, blommor ja ALLT vill jag måla i färg.

 

 

Du kan väl hänga med på månadens utmaning du också? Tolkningen är som vanligt helt fri och det enda du har att förhålla dig till är alltså temat Färg, att ditt bidrag ska lämnas in hos Alicia senast den 28:e maj och såklart att ha kul under tiden! Vad säger du?

 

 

Translation: The creative challenge Monthly Makers continues and the theme for may is color. Feel free to tag along!

14 kommentarer Lägg till din
  1. Ja, jag älskar verkligen detta kollektiv! :D Och vad spännande det ska bli att se vad för färgsprakande alster som kommer ur dina händer! Så himla lustigt att du delar bilden på fågeltunikan för jag sprang IGÅR förbi ett skyltfönster med en sån i och grämde ihjäl mig över att jag inte hann springa in och prova – och nu ba har du hittat den åt mig! Tar det som ett tecken på att jag måste ha den!!

  2. Så himla tacksamt och bra tema :D Har sagt så många gånger nu att jag ska göra något men så kommer någon dum ursäkt mellan men det här känns väldigt görbart!
    Clutcharna var supernajs i kombo med varandra ^^

  3. Tycker det här temat är så himla bra! Men lite svårt för jag gör sällan färgglada grejer. Men känns ändå som nåt kul att bita i. Längtar extra mycket till det färgfyllda samlingsinlägget!

  4. Jag ölskar verkligen detta tema och vilka inspirerande bilder du har i inlägget! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra ännu, men jag har bestämt mig för att vara med i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *