PRICK JUST NU

Hej, här är yours truly. Fixad och redo för att kicka igång dagen efter en lugn morgon hemma. Jag kör nästan alltid på markerade bryn men utan mascara nu för tiden. Tycker att jag har rätt mycket going on i mitt ansikte ändå och det blir liksom lite mycket med mascara (eller ännu värre – eyeliner) på det.

Det viktigaste just nu känns dock som en hög spf-faktor eftersom jag i detta nu sitter och skriver inlägget på en stekhet altan. Solen tar mer än en tror kids!

Jag ska alldeles strax cykla iväg och lämna en pappersansökan inför Eltons förskolestart i höst (!) och sen vidare till butiken (se mitt förra blogginlägg). Sen väntar lunch på altanen med mina grabbar. Det här är Viktors sista pappalediga dag den här våren och det känns lite konstigt. Nu har jag ju vant mig vid att han är hemma varje måndag och fredag så att jag kan få jobba. Men det löser sig nog ändå, hans semester börjar ju vid midsommar och det är faktiskt inte så långt dit.

Just nu har jag ett sug efter att få jobba med mina händer istället för att formulera ord genom fingrarna. I helgen ska jag därför plantera om mina tomatplantor (som nu har två riktigt stora tomater!) och även börja så lite annat ute i pallkragarna. Jag håller även på att göra en nattlampa till Eltons rum och kanske är det nu dags för den att bli färdig. Jag läser fortfarande så mycket jag kan men är varken sugen på att lyssna på poddar eller se på serier. När jag skulle ge Dear White People ett försök var jag tvungen att ge upp. De pratar SÅ fort och säger så mycket smarta saker att jag inte kunde hänga med. Vi har lite knackiga nätter just nu och på kvällarna är min hjärna alldeles för slut för att ta del av något vettigt.

 

Jaja, nu ska jag susa vidare. Hoppas att du får en fin helg och att vi hörs snart igen!

 

Spara

8 kommentarer Lägg till din
  1. åh, gillar detta inlägg så mycket!! jag har dessutom också blivit så där med serier på sistone, orkar liksom inte alla intryck på samma gång.

    hoppas du får en fin dag och helg <3

  2. Heja dig och hoppas nätterna blir bättre snart! Har också börjat läsa mer igen, det var det enda jag orkade ta in när jag hade praktiken. Bara text och inga ljud eller bilder, liksom, superskönt! Ska rota igenom bokhyllorna efter allt jag inte läst än, och ta mig igenom allt i sommar tror jag minsann!

  3. så mycket spännande som verkar föregå hos dig! (och såååå fin med fräknar och gröna ögon!!) hoppas du har en fin helg, sandra <3

  4. så fint att få se vart du är precis i nuet. finaste du <3 det är underbart med fräknarna nu :D jag läser mellan dina ord, vilket jag kanske inte kan, att du landar mer och mer. jag hoppas att det känns så. att du finner ro och grund i helgen.

  5. Så himla fina fräknar! :D låter som en mysig sysselsättning, plantera om tomaterna. Jag har inte planterat något i år, det grämer mig lite, men kommer inte tillbaka till sverige förrän i slutet av juni och det kändes lite taskigt att lägga stora delar av jobbet på någon annan…

  6. Vackra du! :) Nu ska vi njuta av våren som förhoppningsvis kommer hit snart också, här har vi bitande kall nordanvind just nu fast det var så soligt och varmt i slutet av förra veckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *