NÅGON FORM AV COMEBACK

Hej kompisar,

Det var länge sedan vi hördes men jag ser att ni fortfarande är många som prenumererar på bloggen så jag gör ett försök för att se om någon läser det här.

Det har tagit mig många månader att börja känna igen mig själv igen. Efter att ha brakat in i väggen var det mycket saker som slutade funka i min kropp. Först var det förmågan att koncentrera mig och att läsa böcker, titta på tv och lyssna på poddar fick jag sluta med helt under en period. Sen var det förmågan att göra två saker samtidigt som försvann och något så simpelt som att skiva en gurka samtidigt som någon annan pratade var helt omöjligt. Därefter märkte jag hur allt, allt, ALLT som väntade (simpla saker som matlagning eller mer krävande saker som en bussresa) kändes som ett enormt hinder som jag var tvungen att bearbeta i hjärnan i flera timmar, dagar och ibland veckor innan de ens inträffade. Men det absolut sorgligaste var att min glädje, inspiration och kreativitet slank ut genom dörren. 

Det har som sagt tagit mig LÅNG tid att hitta tillbaka och det är först nu jag känner mig helt återställd. Först nu jag känner att jag är den Sandra som jag vill vara.

 

Och med återkomsten av mitt nygamla jag kom även suger efter att blogga tillbaka. Dessvärre har jag inte tid att återuppta en så pass krävande grej som bloggen ändå är och det var då jag kom på det; den perfekta medelvägen!

Jag har nämligen börjat använda Instagram Stories som en blogg! Hittills har jag lagt upp guider, boktips, glimtar från livet och en gravid-vecka-för-vecka-serie. Men snart trillar även lite DIY, inredning, odling och kanske ett och annat recept in där. Eftersom det numera går att spara sina Stories i profilen ligger de där som ett finfint litet arkiv för er att gå tillbaka till.

Jag tror att det här kan bli en riktig hit så följ mig gärna på Instagram där jag heter @myatilio. Vi ses där helt enkelt!

 

 

26 kommentarer Lägg till din
 1. Så härligt med ett litet hej! Jag har saknar din blogg så mycket men att få följa dig/er på instagram är minst lika härlig!
  Skönt att du känner dig bättre ✨💕

 2. Blir så glad att höra att du mår bättre! Saknar fortfarande din blogg så mycket, så kul att få följa dig igen!<3

 3. Följer dig på instagram och har saknat din blogg, är liksom glad för det jag får så skulle du tycka att ett inlägg i månaden är rimligt så kommer jag längta efter och läsa det med glädje!

 4. Din blogg är och kommer alltid vara fantastiskt <3 <3 <3 och jättekul att följa dig på instagram !

 5. blev SÅ glad när jag såg en uppdatering från dig <3 fint att du mår bättre och att inspirationen och kreativiteten börjat hitta tillbaka. ta hand om dig!

 6. Blev så glad när jag såg att du uppdaterat igen, har saknat din blogg :D Vad skönt att du mår bättre och att du hittat tillbaka till din kreativitet!

 7. Åh så roligt att få en liten uppdatering! Saknar din blogg, så ska genast börja följa på instagram istället. Hoppas allt är bra med dig och lilla familjen<3

 8. Så glad att höra av dig igen! Du är verkligen en stor inspirationskälla :) hur gjorde du för att återhämta dig? Sitter själv i samma situation men har svårt att hitta vägar att dra i nödbromsen liksom.

 9. åh Sandra. Började följa dig på bloglovin senast häromdagen bara för att jag tänkte ”man vet aldrig om hon kommer tillbaka”… (Använde inte bloglovin på tiden jag läste dig).

  Tycker det är perfekt att du hittat en mellanväg som passar dig. Kommer tyvärr inte kunna följa dig på stories då bloggar är den enda ”influencerkanal” jag konsumerar eftersom jag försöker att nästan aldrig surfa i mobilen, jag läser saker på datorn i stora sjok liksom (Med vänlig hälsning pensionär född på 90-talet…). Men det är väl ett sätt jag har för att itne själv krascha.
  men jag struntar i om jag kan följa dig, det viktiga är att du hittar något som inte stressar dig, som inte blir för mycket prestation.

  Och våga släppa det, när som helst. Att du har kapaciteten att bygga en stor följarskare betyder inte att du MÅSTE ägna dig åt att göra det. precis som folk kan få vara duktiga på sjunga utan att behöva lägga ned tiden och engagemanget för att bli Zara Larsson typ. man får göra grejer för att det är kul. för att man har lust. och man får tröttna när man vill.

  ta hand om dig och din familj och njut av de saker som funkar, och hitta ro i att det som itne funkar kanske gör det igen en dag. allt gott till dig <3

 10. Åh det är så kul att du är tillbaka!! Jag har verkligen saknat dina fina bilder och fantastiska inlägg. Men ta hand om dig själv! Att du mår bra är det viktigaste.

 11. Åh så roligt! Har hunnit få barn medan du varit borta och kände hur jag saknade dig och dina kloka ord och påhittigheten. Glömde bort att du hade instagram 😏
  Kram på dog och grattis till bebben!

 12. Vad fint att höra ifrån dig här och höra att du mår bättre och börjar hitta tillbaka till dig själv. Följer dig såklart på Instagram och dina mysiga stories :)

 13. Heeeej Sandra! Åh Gud vad jag saknar din blogg. Min räddning är att jag följer dig på instagram. Men om du vill skriva här ibland – som ett förlängt instagram-inlägg så blir jag glad
  Kram på dig

 14. Du ska ändå veta att du är saknad här på bloggen. Det är något speciellt att läsa dina texter. Man flyter liksom med i ett lugn genom raderna. Skönt att du mår bättre! Och vill du skriva här någon gång ibland, liksom Lina säger, med ett förlängt Instagram inlägg så är jag också en som hade blivit glad. Kram

 15. Kul med ett inlägg! Har slutat med bloglovin p.g.a. Kände mig stressad att följa massa bloggar, nu har jag dragit ner till typ fyra jag läser kontinuerligt så glad överraskning när man trillar förbi för att leta efter ett recept :) Härligt att höra att du känner igen dig själv igen! Och följer dig på instagram, så mysigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *