EN LÅNGSAM HÄLSNING FRÅN RIMFORSA

DSC_7282DSC_7321DSC_7319DSC_7415DSC_8065DSC_7502

 

Först tänkte jag skriva att det var en försenad hälsning med tanke på att resan i fråga inträffade i slutet på augusti men det stämmer inte. Det är med flit jag drar ut på de värdefulla ögonblicken vi samlade på oss där. I ett helt år går jag nämligen och längtar efter min fristad och så är det över på ett knyck. Därför väjer jag att i tanken återvända dit i små doser. Portionera ut minnesbilderna i små njutningsfulla pustar liksom. Och visst hjälper det för nu är det inte längre ett helt år kvar till nästa gång utan om tio och en halv månad återser vi Rimforsa igen. Tills dess har jag några små godbitar kvar att njuta av och de kommer när ni minst anar det. Små långsamma hälsningar från en av mina bästa platser.

 

 


 

Translation: Some memories from a trip Elton and I took in late August.

7 kommentarer Lägg till din
  1. Åh amningsbilden är ju helt fantastisk! Jag har nästan ingen amningsbilder på mig den här gången. Förra gången var det en så stor grej för mig att jag liksom ville ta bild varje gång vi ammade, men den här gången har allt varit så okomplicerat så jag har liksom inte tänkt på det. Men samtidigt tycker jag att det är typ det vackraste motivet. Du ser i alla fall väldigt lycklig ut på bilden. Ah. Shit. Jag börjar nästan gråta nu. Så himla fina ni är. <3

  2. Så fantastiskt fint! Och jag gillar verkligen detta, att portionera ut lite då och då. Så en kan njuta så mycket mer och längre på något sätt.

  3. Vilka fina, stämningsfulla bilder. Fint att kalla det för en långsam hälsning. Bloggvärlden är väldigt fokuserad på att allt man publicerar ska vara aktuellt och bloggar man inte om något fort nog kallar man det ofta just ”försenat”. Lite knasigt egentligen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *