DUNGE FÖR OSS MEN SKOG FÖR DIG

dunge för oss men skog för dig

I torsdags planerade vi in lite familjetid efter nio dagar ifrån varandra och packade med oss lite fika och traskade ut i ”skogen”. Eller ja, en jättestor trädunge som täcker en udde är det kanske väl mer egentligen. Men vi hade ju med en liten person i gänget som nog definitivt upplevde det som en skog.

 

cc

Vi var alla tre lyckliga över att få komma ut tillsammans. Färgerna är så häftiga just nu eftersom de börjar skifta mot gult på en del ställen samtidigt som andra delar av ”skogen” gav sken av att våren var på väg.

 

 

DSC_0294

Som där vi dukade upp för fika.

 

ä

Men det är väl lite såhär ← → hela september känts ändå, som en mix mellan årstiderna.

 

DSC_0300

Men vi lät oss inte luras för det krävdes koftor på alla tre och mössa på den yngsta och det kändes så RÄTT.  Hurra för koftor alltså.

 

m'

Vi drack kaffe och pratade om digital demens, veganism och hade det sådär pirrigt, fnittrigt nykärshärligt som det kan bli när en inte setts på jättelänge. Märk väl att jag skrev KAN för ibland går det åt andra hållet och då tjafsar vi bara ett helt dygn istället. Jag föredrar verkligen gullegullandet.

 

DSC_0328

Elton fick bestämma tempot, det var ju trots allt han som var i skogen, och när han började tröttna på att blicka upp mot trädkronorna gick vi vidare ner mot fyren.

 

DSC_0331

Och sen turades vi om att bära honom hela vägen hem för se, ligga i vagnen ville han då inte!

 

ss

Det känns ändå fint att få välkomna det här sprakande färgschemat och att en dunge kan bli en hel skog för någon som inte upplevt det tidigare. Äppelsmulpaj, kaffe, familjehäng och mysiga koftor på en torsdag. Allt jag kan önska mig faktiskt.

 

 

Translation: We went on a picnic in the forest last week.

13 kommentarer Lägg till din
  1. Känner så bra igen det där när man varit ifrån varandra en stund, ibland blir det super ibland inte – men hade inte tänkt på saken förrän du nu satte ord på det! btw, så så så mysigt höstinlägg :)

  2. Ja hurra för koftor! Jag blandar att frysa jättemkt och ta på mig ull från topp till tå med att svettas och ha på mig linne och kallingar :P Typiskt september och inte så isolerad lägenhet haha. Tyckte förresten ditt EFIT-inlägg var väldigt roligt :) Den här veckan ska jag försöka mig på ett foto om dagen iaf. Det är ungefär vad jag mäktar med hehe.

  3. Åh vad jag mår nu när färgen på löven börjar skifta. Tycker hösten är den absolut bästa årstiden. Luften känns friskare och allt är så vackert. Jättefina bilder, finns inget härligare än skog och natur.

  4. Ja hösten är så mysig! När det är soligt och träden börjar skifta i färgerna. Tänkte på det idag, snart är det verkligen helhöstigt ute och alla löven faller ner från träden. Lite frostnätter bara sen är vi där.

  5. Så, så, så fint. Ser verkligen så mycket fram emot hösten nu, alltså den ”riktig hösten”. Älskar såklart att det fortfarande är varmt vissa dagar, men de morgnar som en kan dra på sig en tjock kofta och kängor… ååh!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *