37 SEKUNDER FRÅN VÅR SÖNDAG

 

I söndags, när vi gjorde prick ingenting, försökte jag komma ihåg att spela in några små filmsnuttar med hjälp av appen 1 second everyday. Det gick väl lite sisådär eftersom jag 1. typ filmade stillbilder i början och 2. som vanligt glömde bort konceptet ett gäng gånger under dagen.

 

Men 37 snabba sekunder från en dag då vi låg kvar i sängen till 11, gick på promenad och då Elton oavsiktligt somnade helt själv i spjälsängen för första gången (om han fick ligga kvar där under natten? Hehe nej, är inte redo för att sluta samsova) kommer här.

13 kommentarer Lägg till din
  1. Tycker så mycket om den appen! Fast har knappt använt den alls i augusti för att den har krånglat så mycket i freestyle-läget, det bara hänger sig hela tiden och då orkar man ju inte :( Såg ut som en supermysig dag i alla fall :D

  2. Åh vilket bra tips! Tack! Jag laddade genast ner appen. Men för mig går det bara att spara ett klipp per dag när man kompilerar filmen. Googlade och det verkar vara så. Hur gjorde du för att få flera klipp per dag till en film?

    1. Va? Nej så är det inte alls för mig men jag har det i ett läge som heter freestyle som man hittar under play-knappen längst upp till vänster. Sen är det som ett schema där jag bara kan lägga till klipp huller om buller :) hoppas det funkar för dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *