PÅ HÖSTEN…

på höstenhöstlista

Får jag: alltid så torra armbågar.

Mår jag: egentligen bra men är hela tiden livrädd för att ramla ner i något depressionshål.

Tänker jag: på hur årets adventsljusstake ska se ut och om vi orkar köra en julkortslek igen eller om vi ska hoppa det i år?

Vill jag: att På Spåret ska börja någon jäkla gång.

Tycker jag: att det är mysigt att spana på alla människor och tänka på vart de ska. Alla skyndar sig nämligen lite extra nu för att slippa undan kyla och mörker, vare sig de ska hem från jobbet eller från bilen och in i affären.

Äter jag: mängder av satsumas trots att de fortfarande är lite för sura.

Saknar jag: ljuset som nyss sken in genom fönstret på vår nyfödda och sovande bebis trots att klockan var tio på kvällen.

Älskar jag: att duka upp inomhuspicknick på golvet.

Längtar jag: efter den första frosten och tills jag träffar min familj nästa gång.

 

 


 

 

Translation: A short list about fall.

 

7 kommentarer Lägg till din
  1. Till torra armbågar (ja eller bara för att det är mysigt) rekommenderar jag Klinta & Co. massageljus. Helt underbara är de! Det är faktiskt det som funkar allra bäst för mina psoriasisfyllda händer. Doftar ljuvligt dessutom. Sen är jag kanske lite extra förtjust i de för att de kommer från Höör (mitt i Skåne där jag är ifrån) och för att det är en gammal vän till mig som startat det.

    Om du äter D-vitaminer så minskar du risken för att hamna i depression, jag äter alltid D-vitaminer för att inte hamna där igen.

    Satsumasen är som absolut godast just nu! Jag vill ha de så där syrliga som de är nu. Fast sen fick jag lära mig att Satsumas är alltid syrliga medan clementiner är söta, jag som alltid har kallat alla för clementiner och sagt att jag gillar de som är mer gula. haha Tänka vad man kan lära sig.

    Ha en härlig vecka, vi hoppas på mer sol!

  2. Jag röstar på julkoetsleken. Var så skoj :)
    Eller ännuböttre göra den till ett julbrevslek. Exat samma upplägg. Fast man skickar brev :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *