ÅRETS 12 BÄSTA BILDER OCH INLÄGG

 

Istället för att sammanfatta hela mitt bloggarkiv såhär inför det nya året har jag valt att testa något nytt.  Nämligen att bara välja ut årets bästa bilder och inlägg och samla ihop dem i det här inlägget.

Det är ingen vetenskap bakom det här utan när det kommer till inläggen väljer jag ut det som fått mest engagemang från er läsare under varje månad som gått. Vad gäller bilderna kör jag enbart på min egen känsla, vilka jag själv har tyckt mest om under året som gått. En från varje månad. Nu kör vi!

 

årets bästa bilder och inlägg

 

JANUARI

Den här bilden är verkligen en all time favourite från året som gått.
Ni verkade gilla det här inlägget som handlade om den första bloggen jag läste.

 

 

promenad med katt

 

FEBRUARI

Det här är en av de sista bilderna jag tog på Leeloo innan hon dog och självklart är det en klar favorit. Inte bara för att hon inte finns längre utan för att hon ser så ullig och bullig ut och för att det var en så fin stund vi hade ihop. Har skrivit mer om vår promenad här.
Mitt babygym är definitivt de mest pinnade projekt jag gjort och ni verkade också gilla det så som ni kommenterade!

 

en framtidsdagbok

 

MARS

I mars tog jag den här bilden som sedan har florerat runt i två tidningar och på ett gäng Instagramkonton.
Ni verkade gilla när jag ville snacka lite om breda fötter.

 

vårutflykt

 

APRIL

Självklart måste en spegelblank sjö vara med som en av favoritbilderna från året.  Det blir liksom aldrig dåligt med ett sånt motiv!
Bland de inlägg som fick mest kommentarer hittar vi den här månaden det om kommentarerna jag inte kan släppa.

 

mina varannan dagar

 

MAJ

Den här bilden älskar jag för att den påminner mig om att den fanns en tid då det inte gick att fota rakt ovanifrån utan att få med en suddig gravidmage.
I maj gillade ni att läsa om min och Göstas nya vänskap.

 

 

JUNI

Den här  bilden är en solklar favorit eftersom den skvallrar om den ljuvliga trädgårdstidens ankomst.
Bland inläggen var min förlossningsberättelse det mest populära hos er läsare.

 

 

JULI

Det värker i mitt bröst av den här bilden som togs då vi hade varit föräldrar i en månad. En pytteliten pluttmånad bara <3
Samma månad skrev jag inlägget ”allt vore så mycket enklare om en var smal” som ni verkade uppskatta.

 

 

AUGUSTI

Alla bilder tagna hos min mormor är solklara favoriter eftersom jag älskar det stället. Den här är inget undantag.
Jag frågade er om jag skulle byta frisyr och passade samtidigt på att visa vilka olika looks jag sportat under det senaste decenniet.

 

 

SEPTEMBER

Den här bilden som Viktor tog på mig är definitivt en av de bästa från året som gått.
Bland inläggen ni uppskattade mycket hittar vi det här om att jag inte är någon alls.

 

 

 

OKTOBER

Jag vet inte varför men jag älskar den här bilden. Känns som att jag sällan lyckas ta en inredningsbild på det sättet och därför är den en av de bästa från 2016.
Det mest kommenterade inlägget under den här månaden var det jag skrev om att ha en stor bebis.

 

 

NOVEMBER

I november fotade jag den här bilden på mig själv och trots att den inte är något speciellt så använder jag den i princip överallt just nu. Känner mig verkligen som mig själv på den liksom.Samma månad berättade jag även om att jag bär på sorg och hur jobbig det är att vara så ledsen.

 

 

DECEMBER

Under årets sista månad förevigade jag den här långhåriga lilla killen. Min fina unge. Tänk att 2017 ska bli vårt första hela år ihop med honom.
Det var ju rätt nyligen jag skrev det men ni hade massor att säga till om när det gällde min syn på slow blogging.

 

 

Jag inser nu att jag under 2017 ska försöka få ner ännu mer tankar i skrift så att jag kan bjuda in er till samtal och diskussion. Den här sammanställningen är ju nämligen ett tydligt tecken på att det finns en hel del samtalsämnen som ni går igång  på, har egen erfarenhet kring och själva är intresserade av. Tack för att ni hänger här hos mig ibland, det betyder så otroligt mycket!

 

 

 

Translation: 12 of my best photos from 2016 and 12 posts that has gotten the most comments during this past year.

Spara

Spara

16 kommentarer Lägg till din
 1. Vilken otroligt fin samling med bilder! Bilden på dig vid sjökanten är väldigt vacker och jag minns den tydligt från när den publicerades!
  Jag gjorde min sammanfattning på bloggen på liknande sätt. Det är kul att se tillbaka lite ibland och minnas det som glömts för tillfället.
  Tack för det här året! Jag önskar dig ett riktigt gott nytt kommande år!
  Kram Sofia

 2. Så himla fint bloggår <3 Vill avsluta året med att säga att bloggen helt klart är en av mina favoriter, och att jag är så glad över att ha fått hänga med dig!

 3. Men kinderna på din son! <3 Mysen!

  Ett väldigt härligt inlägg, som vanligt. Tack för att du finns här på nätet!

 4. åh! alltså sandra, det här inlägget är ett sådant ypperligt bra exempel på din genialiska blogg. och ditt genialiska SINNE. för inte bara har du ett öga för foto – vilket ju syns tydligt här, utan du har även så omfattande och varierande bloggmaterial så man bara vill lyfta på hatten och säga TACK på inandetaget och lägga till MEN HUR FAN GÖR HON på utandetaget. typ. hur kommer du på allt? geni! <3

 5. Jättebra inlägg! Fint sammanfattat och vilket år du (och vi som hängt med) har haft. Så mycket omtumlande händelser och ändå har du bjudit oss på så mycket fina diys, foton, funderingar, klokheter och reflektioner. Ska bli så spännande att hänga med in i 2017!

 6. Ett jättefint inlägg Sandra. Det säger så mycket. Både om ditt liv, din kreativitet och dina styrkor. Jag har också insett att det är de där samtalsämnena som jag själv kan tycka är lite svåra att ta upp som också leder till mer kontakt med mina läsare. Du är en stor inspiration i det. Gott nytt år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *