HYLLAN SOM VÄNDE UPP OCH NER PÅ ALLT

Det här inlägget innehåller reklam för mitt instagramkonto där jag nu samarbetar med G.A.D.

 

hyllan som vände upp och ner på allt

Hur gör ni när ni inreder hemma? Ändrar ni om titt som tätt eller kan ni känna er färdiga när ni lyckats komponera ett snyggt stilleben eller få sakerna på rätt plats? Kanske har ni inte ens någon ”rätt plats” för era grejer utan låter allt ändras om lite hur som helst, vad vet jag.

 

Jag är i alla fall en kombo av båda och jobbar ofta med en plats åt gången tills jag känner mig riktigt nöjd, sen låter jag detta ställe (kan vara en hylla, ett bord, en vägg osv) vara färdigt tills jag av någon anledning återvänder dit och gör om igen. Det kan vara att en byrå har fått en styling som känns helt rätt men så vips målar jag om byrån i en ny färg och då behöver ett gäng nya prylar fylla ytan för att det ska kännas bra. Det kan också vara så att en vas med blommor ändrar hela känslan för rummet eller möbeln i fråga och att jag i takt med att dessa byts ut även arrangerar om grejerna som står där.

 

stackhylla

 

Oftast är jag nöjd rätt så länge men då och då inträffar alltså något som gör att jag får ett ryck och vill ta itu med utsmyckningen av vårt hem på nytt. Nu har det hänt och hyllan som skapat all comotion heter Stack och kommer från G.A.D.

 

Just nu samarbetar jag med dem på min instagram och fick således chansen att styla en av deras hyllor och det var ingen liten hylla sen! Smidig som sjutton att sätta ihop och inga skruvar behövdes (förutom de en sätter i väggen) men det var inte helt lätt att bestämma var den skulle få hänga. Till slut föll valet på Viktors datorrum som är stället vi alltid sitter och tittar på serier i. Den väggen hade varit tom länge och behövde få lite nytt liv men det behövdes alltså räääätt mycket prylar för att fylla ut den där hyllan.

 

#minstack
Så jag samlade ihop allt fint jag äger och portionerade ut det i en ordning som jag tycker blev rackarns bra. Men nu har jag ju plundrat så många andra hyllor här hemma att de i sin tur börjar gapa tomma vilket alltså innebär att jag måste dekorera om även dem. Hoppas inte att det låter som att jag klagar för jag tycker ju att det här är typ det roligaste som finns men det är något som måste få växa fram. Jag vet att jag kommer gå och dutta med den här hyllan i flera veckor nu (jag har faktiskt redan flyttat på tavlorna och ändrat om lite sedan jag tog de här bilderna) och det är något så härligt i den där känslan tycker jag, när saker får ta tid att falla på plats.

 

 

G.A.D stack

Det får vara lite kaos här hemma ett tag men när allt funnit nya platser så vet jag att jag kommer vara nöjd ett bra tag. Till nästa möbel flyttar in och vänder upp och ner på allting! Tills dess ska jag njuta av vår nya, snygga gotlandstillverkade hylla. Blir du sugen på att norpa en egen så ska du spana in mitt instagramkonto (@myatilio) under förmiddagen eftersom jag då kommer presentera en tävling som gör att du kan vinna just en sån här skönhet.

 

Translation: I am working together with G.A.D over at my instagram (@myatilio) and had the chance to style this shelf. Want one for yourself? Go check out my account!

7 kommentarer Lägg till din
  1. Jag känner mig nog aldrig klar här hemma, utan mer nöjd för stunden :) det är så kul att små fixa lite så jag vill nog inte bli helt klar heller :)

  2. Jättesnygg hylla! Jag är nog lite likadan, ändrar tills jag blir nöjd och sen får det stå så ett tag. Blir förresten lika glad varje gång jag ser mitt print hemma hos dig! :)

  3. Alltså, där är den ju. Hyllan som ska sitta ovanför vår tv! :-D
    Håller tummarna för vinst men annars får vi nog investera i en alltså. Så fin!

  4. Åh, jag älskar dina inredningsinlägg!! :-D Kan du inte göra ett inlägg hur du fotar din inredning? Allting ser så ljust och fint ut. Har själv fotat en del hemma hos mig men det blir ju bara gult… har iof ljust gula vägger så det kanske inte är så konstigt. Men det ser liksom ut som om någon har kedjerökt i mina bilder… haha :-) Sedan känns det som att linjerna aldrig blir riktigt raka i förhållande till varandra. Vad är dina bästa tips för att fota inredning??

    1. Kul att du gillar dem Annie men jag tror tyvärr inte att jag har några tips att ge. Jag tar upp kameran, siktar på det jag vill få med i bild och tar om bilden tills jag är nöjd. BLir det superkasst är det nästan alltid ljuset / tidpunkten på dagen det är fel på och eftersom det är inredning så springer den ju inte iväg. Så då tar jag helt enkelt om bilderna vid ett annat tillfälle tills jag är nöjd :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *