DIY Monthly Makers

MONTHLY MAKERS: TRÄ / DIY: BABYGYM

20 februari, 2016

monthly makers trä

Jag är ju värd för månadens Monthly Makers-tema, som under februari alltså är TRÄ, och idag har det blivit dags för mig att presentera mitt bidrag.

Det är lätt att tänka att man ska uträtta stordåd men för mig är det viktigaste av allt att känna att det jag skapar har en mening för mig. Något jag vill ha, testa, ge bort eller på något annat sätt har nytta av. Ett babygym har stått på önskelistan över sånt vi vill skaffa till vår bebis men jag har hela tiden varit inställd på att knåpa ihop en egen variant och bara väntat ut rätt tillfälle, som alltså visade sig vara nu! Det låter mycket meckigare än vad det var så scrolla neråt för att se hur du kan göra ett eget babygym.

 

 

DIY wooden baby gym

Tidsåtgång: 2 timmar
Svårighetsgrad: 3/5

Du behöver: 4 lister, 1 rundstav, skruvdragare + borr, snöre, 4 träkulor och leksaker att hänga i gymmet.

1. Jag valde att utgå från ikeas babygym och bestämde mig därför för att det skulle bli 50 cm högt och 55 cm brett. Sedan begav jag mig till byggvaruaffären och bad om att få 4 lister som alla var 60 cm tillsågade och sen en rundstav som var 62 cm kapad.

2. Mitt borr var på 22 mm så jag valde en rundstav som var 23 mm för att den skulle passa fint.

3. Sen mätte jag ut var listerna skulle mötas för att gå i kors och få en höjd på 50 cm och borrade sedan ett hål i den första listen.

4. Med den som mall var det därefter enkelt att mäta ut på de följande tre listerna var jag skulle borra.

5. När det jobbet var färdigt passade jag in rundstaven. Sen borrade jag ett hål i varje ände och satte i en liten sprint av rundstav för att verkligen vara säker på att den satt stabilt.

6. Därefter blev det dags att bestämma hur brett ut benen skulle gå att vinkla och för att säkra dessa borrade jag ett hål i varje list, trädde igenom ett snöre (båtlina i mitt fall) och säkrade med två träkulor.

7. Nu är babygymmet färdigt och nästa steg är att hänga fast olika leksaker eller andra roliga pryttlar som små bebisar kan tycka är roligt.

 

 

diy babygym

 

Eftersom vår bebis inte är född än knöt jag fast ett gäng provisoriska leksaker (valarna blev över från när jag gjorde den här mobilen) men de är busenkla att ta bort och ersätta med andra favoriter när det väl blir dags. Tills dess är i alla fall den här blivande mamman (!) otroligt nöjd. Vad tycker ni?

 

 

diy baby gym

Monthly Makers är en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2016 lanserar vi tolv gemensamma månadsteman för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån. I Februari är temat TRÄ och jag är värd. Länka ditt bidrag i kommentarsfältet nedan, senast den 28:e FEBRUARI för att vara del i sammanställningen! Genom att göra det godkänner du att vi återpublicerar din bild i relevanta sammanhang i våra bloggar och mediekanaler – självklart med hänvisning till ditt eget inlägg.

 

Vi som driver Monthly Makers är Alicia, Anna María, Annica, Beata, Beatrice, Elsa, Jessica, Mikaela, RuthSandra, Stina och Wilda. Inspireras, skapa och utvecklas med oss under hela året!

 

 

Translation:

DIY BABY GYM

Time needed: 2 hours
Difficulty: 3/5

You’ll need: 4 pieces of pine board, 1 wood dowel, drill, lace, wooden beads and some toys (mine are made from two wooden rings and crochet whales made from this tutorial).

 

1. I decided that my baby gym would be 50 cm high and 55 cm wide. I went to the hardware store and asked them do saw 4 pieces of pine board that were 60 cm each and a wood dowel that was 62 cm.

2. My drill was 22 mm wide so I chose a wood dowel that was 23 mm for the perfect fit.

3. Next step is to decide where the dowel should be for the gym to be 50 cm high and then drill a hole in the first board.

4. Use this a template to mark where you should drill the next three holes.

5. Fit the dowel in the holes and secure if you want to by drilling small holes and put a small wooden plug in the hole.

6. Decide how wide the gym should be, drill a small hole in each board and tie some lace of your choice between two of them and secure with two wooden beads.

7. The gym is finished and it’s time for you to add toys of your choice. Our baby isn’t  born yet so these are just my favorite toys at the moment and I’m sure they’ll change over time depending on what our kiddo likes.

Done!

You Might Also Like

90 Comments

 • Reply Annica 20 februari, 2016 at 08:04

  åh vad fint det är! Det blev superbra! Jag hade en idé om att göra något liknande till Wincent, men jag kom på det lite för sent (typ när han föddes) och då fanns inte riktigt orken och så fick vi ett istället. :)

 • Reply felicia 20 februari, 2016 at 08:24

  Så himla fint och smart! Du är så grym på både idéer och genomförande <3

 • Reply Wilda 20 februari, 2016 at 08:31

  Helt underbart! Och så klart med ditt signum, det naturliga och ljusa. Otroligt vackert och så pedagogisk beskrivning! Åh snart får vi se alla andras bidrag trilla in här!

 • Reply Ella 20 februari, 2016 at 08:48

  Hej! Så fint! Kollar in din blogg ofta, och jag gillar mest DIY-inläggen, pga så fina saker! En tanke bara, om någon vill göra lika, att när man gör saker till pyttisar så måste man vara supernoga med att inget kan lossna, eller att allt man använder är så stort att det inte går att sätta i halsen om det skulle lossna. (Vill inte vara gnällig eller besserwisser, fast jag märker ju att jag är det lite ändå, hoppas du inte blir ledsen!). Och grattis till bebisen! Kramar

  • Reply Sandra Hjort 20 februari, 2016 at 09:29

   Jag blir inte ledsen eftersom jag är säker på min förmåga att bygga ihop saker och inga leksaker är så små att de kan få plats i en bebismun. Därför skrev jag också att man får sätta på de leksaker ens egna barn tycker om / det man själv föredrar för det känns som en självklarhet att ha bebisanpassade leksaker hängandes där.

 • Reply Annie - lättlagat vegokäk 20 februari, 2016 at 08:51

  SÅ fint! Älskar dina virkade valar! Jag ska plåta en vegansk påskbuffé till min blogg och då tänkte jag även göra veganskt påskpynt (alltså undvika fjädrar) – och det skulle vara fräsigt med små virkade kycklingar. Känner dock att jag inte är på den nivån, så håller mig till papperspynt för tillfället. Men vem vet?!

 • Reply Jess 20 februari, 2016 at 08:57

  Men du, så himla himla fint! Tycker om kombinationen obehandlat trä och de virkade valarna, gör sig så fint ihop :)

 • Reply Alicia 20 februari, 2016 at 09:07

  Alltså så jättejättefint, jag blir helt varm i kroppen och det kommer nog den lille också att bli :’)

 • Reply Mikaela 20 februari, 2016 at 09:50

  Alltså åååh så fint! Jättegulligt verkligen! Du är så duktig på att bygga saker, jag har gjort en grej som bara krävde lite sågning, lim och några spikar men tyckte det var på precis lagom nivå för mig ;)

 • Reply Pernilla 20 februari, 2016 at 09:52

  Så himla fint! Gillar verkligen den lugna färgskalan det blir med trä och dina vackra valar.

 • Reply Julia 20 februari, 2016 at 10:09

  Men herregud så snyggt! Jag vill göra den trots att jag inte har några barn >.<

 • Reply Ruth | HungryHeart.se 20 februari, 2016 at 10:27

  Åh, FINT!! Älskar det trärena, hemvirkade och nordisk natur-feelingen. Lätt snyggaste babygymmet i stan!

 • Reply Malin 20 februari, 2016 at 10:32

  Åh Sandra så fint! Vill typ skaffa bebis bara för att bygga ett babygym (alternativt åtminstone skaffa en yta där jag kan borra och snickra iväg)

 • Reply Borgmästaren 20 februari, 2016 at 10:34

  Så fint! Se bara till att ha ordentliga snören när den lille ska börja gymma ordentligt.

  För mig blev det raka motsatsen. Något helt onyttigt men kul. En godisautomat. http://mitthemarminborgnaturligtvis.blogspot.se/2016/02/monthly-makers-tra.html?m=1

  • Reply Sandra Hjort 20 februari, 2016 at 11:32

   Tror att båtlina är pålitligt nog ;)

   • Reply Borgmästaren 20 februari, 2016 at 13:40

    Det är det säkert. Blev himla smäcker och fin i utförandet.

 • Reply Maria Ekblad - nyföddfotograf i Göteborg 20 februari, 2016 at 10:53

  Sandra! Wow vad fint! Jag älskar det! Och tycker valarna är superfina, men kanske roligare för bebis om man byter ut dem sen. Åh det här ska jag spara tills jag ska baka en egen bebis. Eller så kanske jag beställer ett av dig i framtiden hehe. :D

 • Reply Jenny 20 februari, 2016 at 11:23

  Men va grym du är. Finaste babygymmet jag sett, mycket finare än de där plastiga som en köper på leksaksaffären.

 • Reply Emma 20 februari, 2016 at 11:45

  Men wow! Så fint!

 • Reply M 20 februari, 2016 at 11:53

  OJ va fint!! Nu blev jag jättesporrad o inspirerad att också göra ett! :)

 • Reply Matilda 20 februari, 2016 at 12:00

  Guu så fint!! Avis på ungen som får en så fin pryl! Här är mitt lilla bidrag på temat trä: http://matildigt.se/2016/02/diy-tidningsupphangning/

 • Reply Sandra Leone 20 februari, 2016 at 12:55

  Så fin! Blir typ lite avis på er bebis nu.

 • Reply Petra Marques 20 februari, 2016 at 13:54

  Så himla fint gym!
  Ser just att de träsmycken jag gjort (http://heltenkeltkomplicerat.weebly.com/blog/wooden-jewelry) kanske faktiskt lika gärna skulle kunna hängas upp i babygymmet och bli leksaker. Multi-use, det gillar jag.

 • Reply Katarina 20 februari, 2016 at 16:01

  Vad härligt med trä istället för plast och kul att kunna variera leksakerna.

  För mig blev månadens tema en spark i baken för att göra en grej som jag fotade på samma tema i juli… Fast både då och nu har jag tolka ‘trä’ som att trä saker och inte som materialet trä.

  http://lekfulltmedkatarina.blogspot.se/2016/02/tra-igen.html?m=1

 • Reply Hanna 20 februari, 2016 at 16:19

  Så himla fint babygym, blev inspirerad att ev försöka göra ett till ett par vänner dom väntar barn. Såå skönt med trä iställe för allt plastigt..

  Själv dekorerade jag en förvaringslåda.
  Här är länk till inlägget:
  http://hannakrlssn.tumblr.com/post/139662565145/monthly-makers-februari-tema-tr%C3%A4-och-jag-m%C3%A5ste

 • Reply Stina | Stinas tillvaro 20 februari, 2016 at 16:41

  Jag smäller av så himla gulligt Sandra! :D

 • Reply Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione 20 februari, 2016 at 17:39

  Grymt :D

 • Reply hanna, förbanna 20 februari, 2016 at 18:26

  blev ju hur fint som helst! Tror nästan att jag också behöver göra en sådan här!

 • Reply Lina 20 februari, 2016 at 19:56

  Men alltså herregud vilket konstverk! Helt galet fint! Och så sköna harmoniska färger sedan. Jag tänker låtsas att jag har gjort en likadan själv tror jag bestämt…
  Ett tips om du vill förlänga livslängden på den dock är att fästa lite kraftigare skenor på sidorna istället för tråden, så att du får en tydligare A-form på kanterna. Då kan bebisen ha den när den börjar ställa sig upp utan att riskera att den fälls ihop lika lätt. (Vi köpte ett babygym från IKEA i trä och det har använts flitigt både som babygym, lära-sig-stå-ställning och sedan som klätterställning – hur bra som helst) Men som sagt, det är ju om ni känner att ni vill använda den till något annat än bara babygym.

 • Reply Carin 20 februari, 2016 at 20:04

  Snyggt! Babygym är ju ofta bland det fulaste som finns…

  Mitt bidrag: https://instagram.com/p/BCBLMkaAsh2/ en trästol klädd med trätyg!

 • Reply Beatrice 20 februari, 2016 at 23:37

  Alltså, så genialt att bygga ett eget! Är rätt säker på att jag kommer återanvända mitt eget babygym jag hade som liten när jag själv får barn (om vadå? 5-6 minst?), men kanske att det kan vara kul att bygga ett eget ändå!? Himlans snyggt blev det i alla fall, ska bli kul att se bilder på när där ligger en liten baby under det om några månader! Och nu kan jag nästan inte vänta på att få se fler bidrag!!

 • Reply Alicia 21 februari, 2016 at 08:33

  Nu kommer bidraget också, tjoho! Hojta om du vill dela bild så skickar jag nån större!

  http://aliciasivert.blogspot.se/2016/02/monthly-makers-februari-dodens-dalahast.html

 • Reply Wilda 21 februari, 2016 at 10:13

  Så kommer länken till mitt bidrag också: https://reaktionista.wordpress.com/2016/02/21/monthly-makers-tra/
  Lastpallar går det ju att göra massor av. Synd att jag inte hann fixa köksbordet innan deadline.
  Ser så mycket fram emot att se alla bidrag!

 • Reply Ruth | HungryHeart.se 21 februari, 2016 at 10:18

  Och så var det länken till mitt bidrag. Jag har gjort ett smyckesträd: http://www.hungryheart.se/2016/02/21/diy-kopparfargat-smyckestrad-mitt-bidrag-till-monthly-makers-tema-tra/

 • Reply Anna María 21 februari, 2016 at 11:12

  Så himla fin Sandra. Tror en gullig liten bebis kommer stormtrivas där :)

  Jag gjorde en hushållspappersrullehållare (så långt ord!) av trä och betong. Här kan du hitta den. http://annamarialarsson.se/blogg/2016/02/monthly-makers-tra/

 • Reply Elsa 21 februari, 2016 at 11:25

  Så himla fint! Och vad glad bebis kommer bli att få leka med det! Jag virkade ett halsband :)

  http://elsalisalarson.se/2016/february/monthly-makers-tra.html#h3

 • Reply Tone 21 februari, 2016 at 13:44

  Du er verkeleg kreativ, Sandra. :) Her er mitt bidrag: http://komorebitone.blogspot.fr/2016/02/monthly-makers-february-wood.html (sidan eg bur i blokk og ikkje kan snekre i veg som eg vil, vart det ei trehytte på papiret i staden). :)

 • Reply Linda 21 februari, 2016 at 14:45

  Det finns inte så mycket jag kan säga om ditt babygym som inte redan har blivit sagt. Men jag måste ändå säga att det blev otroligt fint! Älskar det obehandlade träet och de små valarna! Måste pinna detta och komma ihåg när jag själv ska ha barn!

  Och här kommer mitt bidrag denna månaden! Det blev glasunderlägg till vårt soffbord! :)

  http://lilapixlar.blogspot.se/2016/02/glasunderlagg-i-tra.html

 • Reply Karin 21 februari, 2016 at 17:01

  Så himla fint Sandra! Jag gjorde en enkel magasinförvaring: http://karinskreationer.blogg.se/2016/february/monthly-makers-februari-tra.html

 • Reply Stina | Stinas tillvaro 21 februari, 2016 at 20:06

  Här kommer mitt bidrag :) http://stinastillvaro.se/2016/02/21/7549/

 • Reply Annica 21 februari, 2016 at 21:30

  Här kommer mitt bidrag :)
  http://inspirami.blogg.se/2016/february/monthly-makers-tra.html

 • Reply Form&Känsla 21 februari, 2016 at 21:34

  Superfint, har aldrig sett ett babygym i trä, bara i plast. vilken bra idé! Det är ju så roligt att göra saker till sin bäbis, ett sätt att förbereda sig tror jag och längta, stort lycka till! /linda

  http://formochkansla.blogspot.se/2016/02/det-blev-en-krok.html

 • Reply Form&Känsla 21 februari, 2016 at 21:40

  Länken till mitt bidrag kom inte med när jag kommenterade nyss, här kommer den/Linda

  http://formochkansla.blogspot.se/2016/02/det-blev-en-krok.html

 • Reply Lund Johanna 21 februari, 2016 at 21:40

  Men dra mig baklänges på en träpinnevagn så fint det var! Det där borde du sätta i produktion :)

 • Reply Malin 22 februari, 2016 at 07:39

  Jag gjorde slag i saken och byggde ett bord! Det var det första i trä jag gjort sen icke-givande träslöjd för länge sen. http://bornhoft.se/2016/02/21/att-bygga-ett-bord-och-att-sluta-vara-radd-for-tra/

  • Reply Mikaela 22 februari, 2016 at 14:30

   Hittar inte hur man kommenterar på din blogg, men vilket jäkla första projekt att ge sig på! Och wow vad bra det blev! Jag är också lite rädd för träslöjd och att bygga så jag startade betydligt mindre, men är så sugen på att bygga mer nu!

   • Reply Malin 24 februari, 2016 at 13:40

    Mikaela, kul med små projekt också ju! Bord är stora och får vara snea, så det finns ju en fördel i stort också! Bloggen ligger lite vid sidan av, för den är inte så aktiv, men finns i menyn långt upp och vid den långa länken i min kommentar ovan :) hoppas du hittar!

 • Reply HojnaSandra 22 februari, 2016 at 09:32

  Alltså Sandra, ditt babygym är verkligen grymt! Så himla kreativ du är!!
  Här kommer mitt bidrag till utmaningen: http://www.hojnasandra.se/diy-hallare-till-hushallspapper/

 • Reply Mikaela 22 februari, 2016 at 14:15

  Här är mitt bidrag: http://bympv.blogg.se/2016/february/monthly-makers-tra.html

 • Reply Pernilla 22 februari, 2016 at 17:13

  Här kommer mitt bidrag! Ett grytunderlägg av gamla gardinringar.

 • Reply Silje 22 februari, 2016 at 17:47

  Helt nydelig håndverk, Sandra! Digger de små, hekla dyrene og hele babgymmen er ordentlig fin og stilrein! Kanonbra :) Her er mitt bidrag denne måneden: http://siljehusmor.blogspot.no/2016/02/enkle-vimplar-til-soverommet.html

 • Reply lopplisa 23 februari, 2016 at 14:37

  Det verkar då inte vara något du inte klarar av, Sandra! :) Vilken hiskligt kul idé!

  Hör kommer i alla fall mitt bidrag: https://lopplisa.wordpress.com/2016/02/23/monthly-makers-tra/

 • Reply Julia 23 februari, 2016 at 16:38

  Så fint! Stilrent och robust!
  Här kommer mitt bidrag till månadens tema, en variant på drömfångare: http://gornagotnu.blogg.se/2016/february/gor-en-dromfangare.html

 • Reply Jess 23 februari, 2016 at 20:27

  Mitt bidrag blev ett soffbord: http://jesskarlsson.blogg.se/2016/february/att-bygga-ett-eget-soffbord-2.html

 • Reply Karin 24 februari, 2016 at 06:10

  Ta i trä! Här kommer mitt bidrag http://designbybrismo.blogspot.se/2016/02/monthly-makers-tra-diy-duvslag.html
  Jättefint gym för nya lilla medborgaren! Monthly Makers är en enastående drivkraft! Keep on doing . . .

 • Reply Jessica 24 februari, 2016 at 09:33

  Åhh men Sandra vad fint!!! Perfekt för den lilla nykomlingen sen ju!!

  Här är mitt bidrag, ett guldigt halsband av grenar! http://jessicaandersdotter.se/blogg/golden-twig-necklace/

 • Reply Lena 24 februari, 2016 at 12:20

  Så flott babygym!
  ELSKER de små hvalene <3

  Her er mitt bidrag til månedens tema:
  http://www.wonderwood.no/#!diy-3-m%C3%A5ter-%C3%A5-dekorere-treskiver-p%C3%A5-3-ways-to-decorate-wooden-slices/l0777/56c70cd00cf2d76542b37171

  Lena // Wonderwood

 • Reply Beatrice 24 februari, 2016 at 17:47

  Alltså, nu kommenterar jag med länk och så också. DET HÄR BABYGYMMET ÄR SÅ FINT!! Önskar nästan att jag 1. hade bebis i magen, och 2. att jag hade elektriska verktyg (eller okej, det önskar jag ju faktiskt).

  Här är mitt bidrag, en tavla med köksmotiv i string art!
  http://herbariumet.blogg.se/2016/february/monthly-makers-tra.html

 • Reply Vicky 25 februari, 2016 at 08:07

  HÄR kommer alltså länken igen på rätt inlägg! :* http://vickys.se/?p=16830

 • Reply Julia 25 februari, 2016 at 10:42

  Hej! Här kommer mina första bidrag till Monthly Makers :)
  Jag har knutit väggbonader i makramé på rundstavar och i den ena har jag knutit in träpärlor :)

  Länkar till bilderna som finns på min instagram:
  https://www.instagram.com/p/BB15tZyiNdc/?taken-by=elvatretton
  https://www.instagram.com/p/BB0QaCZiNd2/?taken-by=elvatretton

 • Reply Sandra 25 februari, 2016 at 14:38

  Hej Sandra! Jag har gjort en liten ampel med träpärlor på månadens tema, här är inlägget: https://sandratheresa.wordpress.com/2016/02/25/diy-plant-hanger/

 • Reply Maja 25 februari, 2016 at 15:56

  Så fint! Sånt tänker jag också bygga när vi blivit gravida igen. :-)
  Första gången som jag deltar i år och jag gör det med min kubhylla.
  http://yttersttrivsamt.blogg.se/2016/february/monthly-makers-tra.html

 • Reply Amanda 25 februari, 2016 at 18:48

  Här är mitt bidrag till månadens tema :)
  http://momentswithme.blogg.se/2016/february/monthly-makers-februari.html

 • Reply Pysselbolaget 26 februari, 2016 at 08:12

  Hej, det här är vår premiär hos Monthy Makers och det är nästan lite nervöst! Vi, jag och min dotter Freja, pysslar nästan aldrig i trä, men blev riktigt inspirerade av alla fina projekt ni lagt upp. Vi lyckades få till några halsband av listbitar och träpärlor som vi är nöjda med. Tack för ett fantastiskt initiativ och sjukt bra inspiration!
  http://pysselbolaget.se/2016/02/26/pyssla-ett-halsband-i-tra/

 • Reply aletheiali 26 februari, 2016 at 10:50

  http://aletheiali.com/2016/february/monthly-makers-tra.html ( här är mitt första bidrag till Monthly makers)

  Så kul idé att göra eget babygym, blev hur fint som helst! :)

 • Reply Alexandra 26 februari, 2016 at 11:13

  Å jag är överimpad, måste vara den bästa typen av babygym. För de leksakerna som ofta sitter i de köpa kan man 1. inte byta ut och 2 verkar ganska tråkiga ;) Toppenidé!

 • Reply Hanna 26 februari, 2016 at 12:40

  Snyggt och stilrent! Mitt bidrag blev inte riktigt som planerat, men här kommer det trots allt: http://inspomix.blogg.se/2016/february/tra.html#comment

 • Reply Mary Sane 26 februari, 2016 at 12:42

  Här kommer mitt bidrag till Monthly Makers!

  http://marysane.blogspot.se/2016/02/februaritemat-for-monthly-makers-var-tra.html

 • Reply SOFIAMILK 26 februari, 2016 at 13:13

  Det blev SÅ fint, Sandra! Tänk att det snart ligger en liten bebis där och gosar. Helt fantastiskt!!
  Här kommer mitt bidrag, jag gjorde ett brickbord med geometriskt trämönster:
  http://sofiamilk.se/2016/february/diy-geometric-wooden-tray-table-2.html

 • Reply Lena 26 februari, 2016 at 15:18

  Mitt bidrag i tema trä blev två armband.

 • Reply Åsa 26 februari, 2016 at 15:50

  Hej!
  Här är mitt bidrag till månadens tema.
  Monthly makers | kreativalmgren
  https://kreativalmgren.wordpress.com/2016/02/26/monthly-makers/

 • Reply Kreater Malin 27 februari, 2016 at 16:07

  Med en dag till godo tog jag mig byggvaruhuset och köpte mig en träbit. Här blev mitt bidrag http://jmkreater.blogspot.se/2016/02/soffbord.html

 • Reply Beata 27 februari, 2016 at 16:58

  Men guud nu höll ja ju på att glömma att kommentera haha
  här är mitt http://radarmagazine.se/beata/monthly-makers-tra-2/
  <3

 • Reply Anki 27 februari, 2016 at 17:23

  Laddade upp mitt bidrag på Pinterest. Hoppas ni tillåter det :p

  Här är länk till det: http://pin.it/xVTOR3p

 • Reply Anna 27 februari, 2016 at 18:45

  Tack för inspiration!
  Mitt bidrag:

  http://snnderligheten.blogg.se/2016/february/tra.html

 • Reply Anni 27 februari, 2016 at 22:09

  Superfint babygym, stilrent och vackert! Hoppas att det står riktigt stadigt. Gillar att det är ihopfällbart!
  Men jisses, så många bidrag det kommit på trä-temat! Mitt tillhör inte de vackraste, men fyller sin nördfunktion.
  http://vardagsnjutning.blogspot.se/2016/02/gar-inte-det-ena-sa-gar-det-andra.html

 • Reply Emmy 28 februari, 2016 at 08:38

  Hej, det är jättekul att se allas fina bidrag, här kommer mitt.
  http://livserfarenhet.blogspot.se/2016/02/monthly-makers-januariutmaning-tra.html

 • Reply Anna 28 februari, 2016 at 09:27

  Det ska bli så kul att se allas bidrag! Jag har täljt, fixat och målat en trollstav i rosenträ https://www.instagram.com/p/BCUrLfNEkVr/

 • Reply Jenny - En Vintage Saga 28 februari, 2016 at 11:44

  Här är mitt bidrag till denna månad: Två träkronor
  http://envintagesaga.blogspot.se/2016/02/monthly-makers-tema-tra-mitt-bidrag.html

 • Reply Lillemor 28 februari, 2016 at 12:39

  Himla fint babygym du gjort!
  Här är mitt bidrag: http://www.ullemorsverkstad.se

 • Reply Ronette 28 februari, 2016 at 13:21

  Alltså så HIMLA fint och smart! Helt klart snyggare än köpe-gym.
  Nu har jag äntligen fått ihop mitt bidrag också: http://thispastweek.blogg.se/2016/february/coaster-monthly-makers-tra.html

 • Reply Lisa 28 februari, 2016 at 15:56

  Så söta valar!
  Här är mitt bidrag. :)
  https://labolisa.wordpress.com/2016/02/28/monthly-makers-tra/

 • Reply Fanny 28 februari, 2016 at 16:03

  Verkligen ett fint babygym! Jag gjorde mönster inspirerade av bark och parkettgolv samt en modeillustration! http://florainterior.blogg.se/2016/february/monthly-makers-tra.html

 • Reply Sofia/Trådtanten 28 februari, 2016 at 17:05

  Jättefint babygym! Här är mitt bidrag till månadens tema http://tradtanten.blogspot.se/2016/02/tema-tra-och-dagens-utsikt.html

 • Reply Skuggsidan 28 februari, 2016 at 19:26

  Åh, wow vad många inlägg! KUL! Och vilket fint och kreativt babygym. Här är mitt (mycket-improviserade-sista-minuten) bidrag: https://psykradikal03.wordpress.com/2016/02/28/monthly-makers-tra/

 • Reply Jessica {Blinka Lilla} 28 februari, 2016 at 22:50

  Så himla snyggt Sandra! Alltid lika imponerad av dina ”diy”. Här är mitt bidrag:
  http://blinkalilla.com/2016/02/28/monthly-makers-tra-wallhanger-for-foto/

 • Reply Jessica {Blinka Lilla} 28 februari, 2016 at 22:54

  Så himla fint Sandra! Blir alltid lika imponerad av dina ”diy”. Här är mitt bidrag:
  http://blinkalilla.com/2016/02/28/monthly-makers-tra-wallhanger-for-foto/

 • Reply Clara 3 mars, 2016 at 11:12

  Vart köper en såna där träringar egentligen? Googlat som sjutton men utan bättre resultat :/

 • Reply julia 5 februari, 2017 at 08:46

  så fint babygym!! 😍 vad är det för tjocklek samt bredd på listerna? är sugen på att bygga ett eget innan bebis titta är ut :)

  • Reply Sandra Hjort 6 februari, 2017 at 08:47

   Det har varit så himla uppskattat av vår son men numera bor det i källaren då han bara vill gå numera :P Har därför inte koll på måtten men säg att listen är kanske 5 cm bred? Typ. Och kanske 1 eller 1,5 cm tjock? Jag tror att det bara är att gå till en byggvaruaffär och kika på vad ni tycker blir snyggast! Anpassa den bara efter en stadig rundstav så blir det nog kanon :)

  Leave a Reply