DIY – julklapptips för barn

Jag har märkt att många av mina läsare väljer att tillverka sina egna julklappar i år vilket är så himla fint – yay er! Såhär i juletid kan det vara knivigt att själv visa upp vad man pysslar med eftersom det mycket väl kan vara en liten julklapp. Så här kommer ett inlägg om en massa härliga DIY-projekt för barn som jag hoppas kan inspirera er ytterligare. Nästa vecka kommer ett liknande julklappsinlägg fast för vuxna.
 
Gör ett vackert tält för barnen att mysa/leka/gömma sig i. Uppskattat av de flesta.
 
Favvokäpphästarna från A Beatuiful Mess blir nog populära hos vilken unge som helst! Här finns ytterligare en beskrivning.
 
Bygg en hel by av kartong. Vill nästan ha detta själv, så fint!
 
Så gulligt cirkustält gjort av min fina vän Annica som har startat en så härlig blogg alldeles nyss – in och kika!
 

Gör en fin nattlampa genom att måla på en lampa från IKEA.
 
Älskar den här lilla odlingslådan man kan hitta hos ABM. Perfekt sätt att få barnen intresserade av vad som växer i trädgården!
 
Här är ett projekt för den som vill snickra och sy lite. Coolaste gungan gör du genom beskrivning som finns här.
 
Att spela teater är alltid uppskattat. Här finns beskrivning och mönster om du vill göra egna handdockor. Masken på bilden hittar du här och vill du göra samma variant fast i papper klickar du här.
 
Att ge bort en bok är så fint. Skriv/måla eller sätt in bilder i den – eller låt den vara helt tom att bli en plats mottagaren får samla sina drömmar på.
 
Här är tre länkar till alla pojkar och flickor som önskar sig en princess wand. Med stjärna, Elsas stav och en gjord av massa band.
 
Det kan nästan aldrig gå fel med ett gosedgjur och vem är väl sötare modell för det än Totoro? Faaast, kolla de här strumphundarna – så söta!
 
Här är något för barnen som gillar att titta på telefonen men som inte orkar hålla den i knät hela tiden. Vill nog ha en sån jag med faktiskt!
 
Gör ett eget memory av trä och filt. Bra början för de minsta.
 
Avslutar med världens kanske sötaste inslagningar!
Publicerat i DIY
0 kommentarer Lägg till din
  1. Åh, kommer ihåg när ABM visade den där odlingslådan tidigt i våras, så himla fin! Katie ligger nog bakom några av mina favoritinlägg därifrån, tycker hon och hela hennes familj verkar vara helt underbar. Älskar deras halloween-utklädnader, alltid så genomtänkta och fina.

  2. Hej Sandra! Fick ditt mail igår om den roliga julkorts-bytar-grejen!! Så idag har jag skrivit om det på min lilla blogg, med länk till din!! Ingenting om vem jag ska skriva ett julkort till men bara lite för att berätta om det!! Jag kommer visa när jag gjort mitt kort och göra ett nytt inlägg med länk till dig!! Kika gärna in och se vad du tycker!! Så himla fin blogg du har och så fina saker du visar!! Ha det så bra!//Birgitta Regander i Hörby http://www.birran.blogg.se

  3. Men åh så många braiga ideér :)

    Sv: Men åh vad glad jag blir för dina ord. Det värmer verkligen ska du veta. Jag känner detsamma, det blir lite "roligare" att läsa någons blogg som man faktiskt har träffat på riktigt :)

    Min sambo jobbar inte med det. Varit 2 vändor på FN-tjänst varav vi fick kontakt när han var på sin första :)

  4. Himla massa kul grejer! Önskar att jag vågade dela med mig av sakerna jag hittat, men risken är ju att folk jag känner hittar dit och så får de sakerna i julklapp sen, hehe.. Men nästa år kan jag ju visa vad jag gav bort i år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *