bröllop

VÅRA BRÖLLOPSFOTON + VÄRLDENS ENKLASTE FOTOHÅLLARE

16 mars, 2017

VÅRA BRÖLLOPSFOTON + VÄRLDENS ENKLASTE FOTOHÅLLARE

 

Nu har det gått lite mer än en månad sedan vi gifte oss och jag vet inte om du kommer ihåg att jag berättade att vi struntade i bröllopsfotograf. Vi gjorde ju om hela planen och fick en vigsel som tog mindre än fem minuter att genomföra istället för hela den dagen vi från början planerat. Det kändes så konstigt att vi skulle ta massa bröllopsfoton för en dag som vi inte kände var något utöver det vanliga så vi valde helt enkelt att spara det till framtiden.

Däremot ville vi såklart gärna ha några minnen från vårt bröllop och därför smet vi in i en fotoautomat efter vigseln. Vi har några fina remsor  men den här är min absoluta favorit. Elton var verkligen inte på något solskenshumör den dagen och jag älskar hur vi här går från förvånad min, till superledsen, till att jag hastar därifrån (notera den krampaktiga handen om mitt hår) för att sen komma in och spexa en sista gång.

 

 

diy photo holder

 

I vanliga fall är jag inte superförtjust i tanken på att lägga ut massa bilder på mitt barn när han är ledsen eller inte mår bra men just de här bilderna tycker jag är så fantastiska! Vilken jäkla tur att vi fick med samtliga familjemedlemmars känslor kring dagen liksom. Därför har jag nu ställt upp lipsillsbilden på byrån i mitt arbetsrum som en daglig liten reminder om vilka fantastiska killar jag har i mitt liv.

 

fotohållare
Fotohållaren är förresten världens enklaste variant. Ta en pytteliten träbit/list och sen sågar/fräser du en skåra i mitten.

 

diy fotohållare
Superenkelt och ett fiffigt sätt att få in mer av ens fina fotominnen i inredningen. Jag har förresten gjort spegeln här ovanför på samma sätt och den håller hur bra som helst fortfarande, även utan lim :)

 

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Alexandra 16 mars, 2017 at 07:17

  Vilka underbara bilder! jag äääälskar bilder med äkta ansiktsuttryck :)

 • Reply Mia 16 mars, 2017 at 07:34

  Underbara bilder och det blir nog likadana då jag och mannen gifter oss!!😘

 • Reply kajsa göransson 16 mars, 2017 at 07:41

  Underbart!!

  • Reply Sandra Hjort 16 mars, 2017 at 09:45

   <3

 • Reply Josefine 16 mars, 2017 at 08:57

  Hej! Vilken fantastisk idé! Visst gifte ni er i Göteborg? Kanske märklig fråga men var låg fotoautomaten? För det är fyra olika bilder va? Inte bara en x4?

  • Reply Sandra Hjort 16 mars, 2017 at 09:44

   Det stämmer! Finns säkert fler men vi använde en av de som finns inne på Centralstationen :) Tror det går att välja men ja, vi var fyra olika bilder på samma ark.

 • Reply Jeanette 16 mars, 2017 at 09:13

  Så enkelt och smart :) Tack för tipset!

 • Reply Daniella Chanelle 16 mars, 2017 at 10:36

  Måste fota mer i fotoautomater, bästa grejen ju!!! och jag trodde han nös på lipsillsbilden, så gullig. ♡

 • Reply Linnea 16 mars, 2017 at 11:14

  Härliga bilder, lite som livet är, många känslor inblandade 😊 smarta och snygga fotohållare med, det ska jag minnas!

 • Reply Malin 16 mars, 2017 at 11:40

  Vad fint och avslappnat. Om jag någon gång skulle gifta mig skulle jag vara så obekväm med att ta vanliga bröllopsbilder. Jag är verkligen sååå dålig på att ställa upp mig framför en kamera och låtsas vara heeeelt naturlig. Jag blir bara stel och konstig.
  En helt annan sak, är första atiliobrevet skickat? Jag har signat upp mig och tror det funkade, inga felmeddelanden eller liknande i alla fall, men såg att andra haft problem med det, undrar om jag är en av dem eller om första brevet bara inte kommit än :)

  • Reply Sandra Hjort 16 mars, 2017 at 11:47

   Det har skickats ut så det är heltokigt att du inte fått det :( ska kika på det!

 • Reply hanna, förbanna 16 mars, 2017 at 11:41

  men vilka roliga bilder!

  jag har funderat på det där, eftersom vi inte heller tänker gifta oss i kyrkan och sedan bara ha en liten middag med närmsta familjen och fest sen när det finns tid och rum och råd – känns det inte konstigt att vara så uppiffad och ta bröllopsbilderna då? Eller ska en ta dem i två omgångar? En efter att vi är vigda och en vid festen? Mööööp, så mycket att fundera på när en inte väljer att göra det ”traditionella” som de flesta kör…

  när tänkte ni ta era bröllopsbilder? :)

 • Reply Hey Emelie 16 mars, 2017 at 13:50

  Underbara bilder! <3

 • Reply Claudia 16 mars, 2017 at 14:23

  Vilka alldeles underbara bilder <3!!! Och så himla fiffigt med fotohållaren?!

 • Reply Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm 16 mars, 2017 at 18:03

  Vilket roligt och annorlunda sätt att ta bröllopsbilder på! :D
  Förstår att du gillar bilderna, de var ju tokhärliga! :)

 • Reply EMMA MARIA 16 mars, 2017 at 21:29

  Jättehärliga bilder ju! :D

 • Reply Astrid 16 mars, 2017 at 21:56

  Vad fina! Hos oss var ena vittnet fotograf så det löste sig ju ;) Men visst är jag lite stel på dem, och även de 2,5 år senare som vi tog när vi hade fest och fick ringarna. Däremot ska jag fota oss som par mer framöver, vi har en massa bilder på en av oss + ett barn, men inte så många par-bilder. Älskar fotoautomatgrejen!

 • Reply Linnea - ByLittleNea 20 mars, 2017 at 18:19

  Vilka härliga foton :) Och smart hållare för bilderna! Vi hade våra gäster som fotografer och har därför foton i väldigt varierande kvalitet. Överlag så fångade de en rätt fin helhet av dagen.

 • Reply Wilda 21 mars, 2017 at 13:26

  Jättesnygg fotohållare och åh så fina ni är <3

 • Reply Ellen 2 april, 2017 at 08:11

  Åh, jag ÄLSKAR dessa bilder. Precis som du nämner, allas känslor samlade på ett skärt och ärligt sätt. Så himla fint!

 • Leave a Reply